Бути попереду всіх!

Фахівці LISOD завжди цікавляться новинами світової медицини. Й в багатьох випадках у лікарні першими в Україні беруть на озброєння нові ефективні методи лікування, застосовують обладнання або призначають медикаменти.

Ось і цього разу, не встигла ще медична спільнота ознайомитися з революційним препаратом у лікуванні поширеного нирково-клітинного раку, який зовсім недавно був представлений і запатентований в Україні, а лікарі LISOD вже діляться досвідом його застосування!

На науково-практичній конференції «Сучасний стан хіміотерапевтичної допомоги в Україні» з доповіддю «Огляд клінічного випадку» перед онкологами і хіміотерапевтами з різних регіонів України виступив хірург, уролог LISOD Сергій Приндюк.

- Приємно відзначити, що саме ми представляємо перший в Україні досвід застосування нового медикаменту в умовах нашої лікарні. Це дійсно революційний препарат, який неодмінно зробить прорив у лікуванні раку нирок, - ділиться Сергій Іванович.

Доповідь нашого лікаря  викликала непідробний інтерес і жваву дискусію серед усіх учасників конференції.

Сергій Приндюк також підкреслив, що у впровадженні всього нового дуже важливою є  допомога і підтримка керівництва LISOD. Завдяки цьому  лікарі мають  можливість постійно вдосконалюватися, а також застосовувати свої знання на практиці.

 

Інші новини