Онкологи LISOD дадуть відповіді на ваші запитання у прямому ефірі!

19 травня о 10-00 відбудеться онлайн-консультація від провідних фахівців Лікарні ізраїльської онкології LISOD.

Традиційно у кожному випуску проекту «LISOD-online» на запитання відповідають клінічні онкологи і провідні лікарі LISOD. Для когось це хороша можливість отримати другу думку з приводу діагнозу чи проведеного лікування, а хтось більше дізнається про профілактику онкологічних захворювань. Консультація проходить у прямому ефірі і є абсолютно безкоштовною!

Оскільки до нас приходить дуже багато запитань про лікування раку молочної залози, ми запросили стати учасником прямого ефіру завідувача Центром сучасної маммології LISOD, хірурга Андрія Жигуліна. На сьогодні це один із провідних фахівців України у діагностиці та лікуванні захворювань молочних залоз. У лікарні LISOD він виконує всі види органозберігаючих та реконструктивних маммологічних хірургічних втручань. Він знає всі сучасні підходи до хірургічного лікування раку молочної залози та те, як зберегти жіночу красу і привабливість навіть після складної операції на грудях.

Про лікування всіх видів раку розповість наш постійний експерт Андрій Саулов — клінічний онколог, хіміотерапевт високого класу, фахівець з онкогематології, лікар, який володіє сучасними методами лікування всіх видів раку. Він пройшов підготовку в провідних клініках Ізраїлю, а також взяв участь у семінарах Європейської школи онкології (ESO). Автор понад 15 наукових публікацій, спікер найбільших медичних форумів Європи та України. Лікар відповість на запитання щодо діагностики та лікування онкологічних захворювань будь-якої локалізації.

Заходьте 19 травня на сайт LISOD або на нашу сторінку в Facebook, спілкуйтеся з лікарями в режимі онлайн на важливі для вас теми.

Ми приймаємо ваші питання вже зараз! Надсилайте їх на адресу: [email protected]

Також їх можна буде задавати під час прямого ефіру.

Важливо! Лікарі LISOD готові відповісти на всі запитання та внести ясність у ваші подальші дії. Однак дистанційно неможливо вилікувати жодну хворобу. Рекомендувати лікувальну терапію, коментувати правильність призначених процедур або препаратів лікар може тільки після огляду та ознайомлення з усіма медичними документами.

Щоб записатися на прийом у LISOD, зверніться за безкоштовним телефоном:

0 (800) 500-110 — безкоштовно зі стаціонарних телефонів по Україні;

+38 (044) 277-8-277 — щодня з 09:00 до 20:00.

Інші новини