5 презентацій за два дні: рекорд Андрія Жигуліна

11 і 12 травня у м. Лодзь (Польща) відбулася Міжнародна конференція Breast Design Days (Дні дизайну грудей).

Два дні учасники конференції говорили про жінок - їх здоров'я, комфорт і методах лікування раку молочної залози. Йшлося про цілісний підхід у лікуванні цього захворювання,який базується на найвищих світових стандартах і методичних рекомендаціях.

Поділитися своїми знаннями в області хірургії грудей були запрошені фахівці світового класу. Дуже приємно, що серед виступаючих був завідувач Центром сучасної мамології LISOD Андрій Жигулін. Він представив учасникам конференції досвід онкопластичних операцій, які проводяться в Лікарні ізраїльської онкології LISOD. «Це був мій особистий рекорд - 5 презентацій за 2 дні. Але все вдалося! Було дуже цікаво і корисно! »- поділився своїми враженнями Андрій Валентинович.

У програмі заходу відбулися дискусії, навчальні відеосеанси, ілюстровані лекції, присвячені багатьом аспектам онкологічних, онкопластичних і реконструктивних хірургічних методів. До участі в конференції були також запрошені і пацієнтки з раком молочної залози, які отримали можливість обговорити з експертами проблеми, котрі  їх найбільше хвилюють.

Ми пишаємося тим, що представники України взяли участь у такому важливому заході! Хірургічне лікування раку молочної залози більше не означає втрати грудей. Лікарі всього світу роблять все можливе, щоб в результаті лікування краса і привабливість жінки не постраждали!

 

 

5 презентацій за два дні: рекорд Андрія Жигуліна,фотогалерея (9 фото)

Інші новини