Цілющі промені

Променева терапія — один із трьох головних методів лікування онкологічних захворювань поряд із хіміотерапією та хірургією. За більш ніж сто років використання доведена її ефективність. Приміром, в окремих випадках променева терапія дозволяє повністю позбутися хвороби, проте це можливо тільки на апаратах останнього покоління.

Відділення променевої терапії в Лікарні ізраїльської онкології LISOD відоме далеко за межами України. Воно укомплектоване всім необхідним сучасним обладнанням для опромінення пухлин різної локалізації. Але для максимальної ефективності лікування, крім обладнання, просто необхідна злагоджена робота багатьох фахівців.

З чого починається опромінення? Перш за все, консиліум лікарів складає індивідуальний план лікування для кожного пацієнта, керуючись при цьому міжнародними рекомендаціями і протоколами. За даними статистики, близько 60% пацієнтів потребують проходження променевої терапії.

Далі радіаційні онкологи спільно з інженерами-фізиками на комп'ютерному томографі розробляють для конкретного пацієнта план побудови опромінення. Розраховується максимально ефективна доза для впливу на пухлину, при цьому здорові клітини повинні постраждати мінімально.

Використання лінійних прискорювачів із системою тривимірного планування дозволяє проводити опромінення з максимальною безпекою для пацієнта і високою точністю. Також при необхідності може призначатися брахітерапія, коли джерело опромінення вводиться безпосередньо в тканини або органи.

У відділенні променевої терапії в LISOD працюють досвідчені лікарі, які пройшли стажування в провідних клініках Ізраїлю. Очолює відділення Цві Бернштейн — ізраїльський клінічний онколог, променевий терапевт із більш ніж сорокарічним стажем. Лікар багато років працював в онкологічному відділенні лікарні Рамбам в Ізраїлі, а також у провідних клініках США і Європи. За внесок у розвиток радіотерапії та онкології був нагороджений в Ізраїлі.

Сучасне обладнання і командна робота різних фахівців дозволяють зробити лікування кожного пацієнта комфортним, максимально ефективним, при цьому безпечним. Адже пацієнта необхідно не тільки вилікувати, але і повернути до повноцінного життя — це дуже важливі принципи роботи лікарні LISOD.

Запишіться на консультацію:

0 (800) 500-110 — безкоштовно по Україні;

+38 (044) 277-8-277.

Інші новини