Здоров'я, комфорт, краса, функціональність — жіноча білизна після операцій на молочних залозах. Діють спеціальні умови.

Реабілітація після операції на молочних залозах — це не тільки медична та психологічна підтримка жінок, а й зручна, красива білизна, комфортні непомітні протези грудей. Таку життєво необхідну продукцію реалізує всесвітньо відома компанія Anita care.

У рамках партнерської програми LISOD і Anita care для пацієнток Лікарні ізраїльської онкології діють спеціальні умови: 15-відсоткова знижка на продукцію Anita care в кабінетах компанії і в інтернет-магазині. Скориставшись спеціальними умовами, наші пацієнтки можуть придбати первинний протез і первинну післяопераційну білизну, а також силіконовий протез і білизну для постійного носіння. Дія партнерської програми поширюється на всі кабінети Anita care в Києві, Дніпропетровську, Львові, Харкові, Одесі.

Програма також включає спеціальні умови при обстеженні в LISOD для всіх жінок, що купують білизну в кабінетах Anita care: 10% знижка на скринінгові програми; 5% знижка на реабілітаційні заходи (консультація реабілітолога, лімфодренажний масаж); фіксована вартість 1650 грн (замість повної —
3181 грн) комплексної програми «Консультації чотирьох фахівців»: онколога, реабілітолога, психолога, дієтолога.

Перший етап партнерської програми: з 15.10. 2015 до 15.10. 2016.

Щоб отримати інформацію про спільну програму LISOD і Anita care і скористатися спеціальними умовами, зв'яжіться з Інформаційним центром LISOD: 0-800-500-110 — безкоштовна лінія для дзвінків зі стаціонарних телефонів по Україні; 38 (044) 520-94-00 — щоденно з 09:00 до 20:00.

Інші новини