З турботою про жіноче здоров'я — Алла Вінницька виступить на конференції в Києві

29 листопада головний лікар Лікарні ізраїльської онкології Алла Вінницька виступить із доповіддю на спільній науково-практичної конференції LISOD і патоморфологічної лабораторії «CSD Health Сare».

Медичний форум з міжнародною участю «Жіночий check-up: практичні кейси» відбудеться в Києві і буде присвячений актуальним питанням жіночого здоров'я.

У своєму виступі Алла Вінницька представить колегам досвід Лікарні ізраїльської онкології в лікуванні важких дисплазій і внутрішньоепітеліального раку шийки матки, розповість про вибір правильного методу лікування цих захворювань, розгляне питання профілактики рецидивів важких дисплазій шляхом вакцинації проти ВПЛ.

«Такий обмін досвідом та розширення знань лікарів вкрай важливі, в першу чергу, для наших пацієнток. Адже при правильному підході навіть діагноз внутрішньоепітеліальний рак шийки матки не є вироком в плані акушерської тактики. Ми маємо можливість ретельно, регулярно спостерігати жінку під час вагітності, дати їй можливість народити дитину — причому, не обов'язково шляхом кесаревого розтину, а через природні родові шляхи. Що стосується вакцинації проти ВПЛ, — це захист від повторного зараження вірусом і виникнення рецидиву дисплазії», — зазначає професор Вінницька.

Конференція пройде в готелі «Космополіт» за адресою: вул. Вадима Гетьмана, 6, конференц-зал «Б».

Організатори: Лікарня ізраїльської онкології LISOD, патоморфологічна лабораторія «CSD Health Сare», МЦ «Мати и дитина».

Інші новини