З перших вуст — провідні фахівці LISOD висвітлять актуальні проблеми онкогінекології та онкомамологіі на конференції у Вінниці

Рак шийки матки і рак молочних залоз — надзвичайно небезпечні онкологічні захворювання.

Рак шийки матки і рак молочних залоз — надзвичайно небезпечні онкологічні захворювання. Проблема боротьби з ними в Україні стоїть особливо гостро. За даними Національного канцер-реєстру, щорічно понад 6 тис. жінок хворіють на рак шийки матки і понад 16 тис. — на рак молочних залоз. Злободенні питання профілактики та сучасного лікування цих хвороб піднімуть в своїх виступах на конференції у Вінниці головний лікар LISOD професор Алла Вінницька і керівник Центру сучасної мамології Андрій Жигулін.

Міжобласна науково-практична конференція «Сучасні аспекти діагностики та лікування передракових захворювань, раку молочної залози і раку шийки матки» відбудеться 29 липня. Провідні фахівці Лікарні ізраїльської онкології візьмуть у ній участь в якості експертів та основних спікерів. Алла Вінницька освітить в своїх виступах такі найважливіші проблеми, як рак шийки матки у вагітних (тема доповіді: «Рак шийки матки у вагітних — лікувати, чекати чи переривати?), скринінг і вакцинація (тема доповіді:« Скринінг раку шийки матки. Вакцинація — що ми про неї знаємо?»). Андрій Жигулін присвятить виступи доброякісним і злоякісним захворюванням молочних залоз, сучасним методам і підходам до лікування. Теми доповідей: «Доброякісні захворювання молочної залози. Онкологічні та хірургічні аспекти », « Рак молочної залози. Розвиток концепцій лікування і сучасний стан проблеми».

Спікерами конференції також виступлять фахівці Вінницького обласного онкологічного диспансеру: головний лікар ВОКОД Володимир Шамрай та лікар-хіміотерапевт вищої категорії Сергій Шевня. До участі запрошуються гінекологи, лікарі-радіологи, хірурги, хіміотерапевти, онкогінекологи.

Участь у Вінницькому онкологічному форумі — це сьогодні особливий шанс для професіоналів отримати найактуальнішу і найсвіжішу інформацію про новини в онкогінекології та онкомамології.

Інші новини