«Вражений майстерністю Сергія Вікторовича»

Цілий тиждень провів у стінах нашої лікарні Владислав Зінченко. Загальний хірург вищої категорії, який близько двадцяти років працював ординатором у Токмацькій ЦРЛ Запорізької області, а протягом останніх п’яти — у благодійному недержавному шпиталі в Камбоджі директором хірургічного відділення з ортопедією.

— Вже багато років цікавлюся сучасними ендоскопічними методами лікування хворих із різними хірургічними патологіями. Ще на початку 2000-х років був учасником міжнародного хірургічного інтернет-форуму, де і познайомився з Сергієм Байдо, — розповідає Владислав Валерійович. — З того часу я вражений майстерністю Сергія Вікторовича. Кожний відеоролик, який він презентує на своєму YouTube-каналі, кожен кейс я уважно розглядаю, «розбираю» на частини, занотовуючи для себе важливі моменти.

За словами Владислава Зінченка, попередня робота в районній лікарні не давала можливості в повному обсязі опанувати лапароскопічну техніку хірургії через недостатнє фінансування закладу. Та й перебування у камбоджійському шпиталі не допомогло в поповненні знань у галузі лапароскопії теж через недостатність фінансування благодійної лікарні. Повернувшись на батьківщину, маючи на меті працювати тут, Владислав Валерійович відчув потребу підвищити свій професійний рівень та знання з лапароскопічної хірургії. Тому вирішив відвідати майстер-клас Сергія Байдо.

— Кращого фахівця цього напрямку в країні, ніж лікар Байдо, я не знаю, — зазначає Владислав Валерійович. — А технічне оснащення та організація лікувально-діагностичного процесу у вашій лікарні не можуть не вражати. Тут є все необхідне для роботи за найсучаснішими стандартами і протоколами. Перебування в операційній на майстер-класі, безпосереднє спілкуванням з Сергієм Вікторовичем та з його командою дає можливість набути унікального досвіду за короткий термін. Ну, а можливість потрапити на майстер-клас до гуру лапароскопії безоплатно для лікарів України — це взагалі у сучасному світі майже виняткове явище, яким гріх не скористатися! Велика подяка Сергію Байдо і лікарні LISOD за цей плідний тиждень!

Зі свого боку дякуємо Владиславу Валерійовичу за візит до нашого закладу та бажаємо досягти намічених цілей! А всіх колег запрошуємо на наші майстер-класи — ми відкриті для кожного!

Інші новини