У новому форматі. Зустріч, за якою — майбутнє

Стояти біля витоків — завжди дуже велика відповідальність. Але це ще й гордість, коли бачиш, що все вийшло, як задумано. Онколог, хірург, керівник Центру сучасної мамології LISOD Андрій Жигулін був одним з тих, хто допомагав втілювати в життя ідею створення Центрально-Східно-Європейського консорціуму з хірургії раку молочної залози. І ось на цьому тижні відбувся 1-й Міжнародний конгрес і науковий воркшоп Консорціуму. Подія, на яку так довго чекали, — здійснилася!

На три дні Будапешт (Угорщина) перетворився в головну столицю Центральної та Східної Європи, до якої прилетіли і приїхали хірурги з інших країн. Як зазначили організатори заходу, основна мета конференції — посилення співробітництва між 28 країнами-учасницями в галузі онкології, у просуванні сучасних діагностичних і лікувальних процедур з онкологічної допомоги. Спільно набагато легше шукати рішення, що дозволять поліпшити ситуацію в охороні здоров`я, — орієнтовані на майбутнє, але при цьому адаптовані до особливостей регіонів.

Загальновідомо, що в країнах Центральної та Східної Європи медицина поки що не досягла рівня економічно розвинених країн. Тому подальший розвиток
східноєвропейської асоціації дасть можливість професіоналам налагодити активний контакт з колегами, сприятиме еволюції хірургії раку молочної залози завдяки розвитку науки і клінічної практики. В кінцевому підсумку це дозволить надати найкращу хірургічну допомогу пацієнткам з раком молочної залози.

«Для мене велика честь і задоволення представляти Україну на зустрічі такого високого рівня! — розповів Андрій Жигулін. — Велике спасибі організаторам і Mátrai Zoltán за цю прекрасну можливість! Дуже високий рівень експертів та дискусій, нові перспективи і зв`язку! Українська делегація одна з найбільших! Велике спасибі колегам! Ідеальна організація!»

Андрій Валентинович виступив на заході з доповіддю про ускладнення одномоментної реконструкції молочної залози після мастектомії. Іноді операція
супроводжується небажаними ефектами, і кожен хірург повинен знати, що робити в тій чи іншій ситуації. А поділитися досвідом з колегами, почути їхню думку — дуже важливо, адже кожна конференція — це своєрідний «мозковий штурм», в якому народжуються нові ідеї і з`являються ідеальні можливості для подальшого професійного зростання.

Початок літа для хірургів Центру сучасної мамології LISOD став по-справжньому спекотним. Сподіваємося, що в найближчі місяці наших фахівців чекає ще чимало цікавих зустрічей, а нас — безліч приводів пишатися їхніми досягненнями!

Запишіться на консультацію до завідуючого Центром сучасної мамології LISOD:
0-800-500-110 — безкоштовно по Україні;
+38-044-277-8-277 — щодня з 9.00 до 20.00.


У новому форматі. Зустріч, за якою — майбутнє,фотогалерея (3 фото)

Інші новини