Знижка 5% на скринінг в суботу

Наш сайт вже інформімровал про те, що у вихідний день (субота) бажаючі можуть пройти будь-які діагностичні процедури. І сьогодні ми раді повідомити, що на всі види скринінгу в суботу діє знижка 5%.

Яке б обстеження не знадобилося нашим пацієнтам, ми гарантуємо надійність, безпеку і комфорт при проходженні процедур. Скринінг в ЛIСОД - це максимально точний результат, відсутність болю і неприємних відчуттів. Необхідно знати, що для ефективної діагностики важливо не тільки пройти скринінг із застосуванням новітнього обладнання, але і правильно трактувати результати аналізів та обстеження.

Висококваліфіковані фахівці ЛIСОД і сучасний медичний інструментарій клініки - це гарантія того, що можливе захворювання буде виявлено на ранній стадії, коли воно ефективно піддається лікуванню. Пам'ятайте, що скринінг не обов'язково виявляє недуга, скринінг допоможе Вам переконатися в тому, що Ви здорові. А підтвердити це зможе тільки кваліфікований лікар-онколог. Ознайомитися з нашими скринінговими програмами, дізнатися про те, чи належите Ви до групи ризику, Ви зможете, перейшовши на сайті по посиланню.

Запис на проходження скринінгу в суботу проводиться так само, як і на інші дні тижня, за телефонами служби інформації ЛІСОД: 0-800-500-110 - безкоштовна лінія для тих, хто телефонує зі стаціонарних телефонів по Україні, (044) 520-94-00 - щодня з 09:00 до 20:00.

Важливо! Якщо Ви належите до групи ризику, зволікати не варто. Пройдіть скринінг заради спокою, в ім'я збереження власного здоров'я та благополуччя Ваших рідних і близьких.

Інші новини