Рецепт успішного лікаря: бути в курсі останніх медичних новин

Усі фахівці-онкологи, незалежно від національності, країни, у якій вони мешкають, і лікарні, у якій працюють, мають спільну мету — перемогти рак. І кожен захід — майстер-клас, конференція, лекція, симпозіум — це можливість отримати більше відповідей на найважливіші запитання, а також порушити проблеми, що вимагають спільних рішень. Нам особливо приємно, що лікарям LISOD у багатьох важливих дискусіях є що сказати і є чим довести свої аргументи, адже щодня їм доводиться мати справу зі складними випадками.

Днями у Києві відбувся VIII Міжнародний конгрес спілки онкоурологів України «Досягнення і перспективи в онкоурології, пластичній та реконструктивній хірургії сечовивідних шляхів». Участь у конгресі взяв онколог, хірург-уролог LISOD Сергій Приндюк. Найважливіші питання, що обговорювалися експертами, — скринінг і профілактика онкоурологічних захворювань; діагностика онкопатологій в урології; розглядалися цікаві клінічні випадки.

«Міжнародний конгрес онкоурологів — це цікава і насичена програма, приємний формат, плідні дискусії в конгрес-холі та в кулуарах, — поділився враженнями Сергій Іванович. — Дякую організаторам за можливість представити доповідь і поділитися нашим досвідом Тримодального лікування (TMT) інвазивного раку сечового міхура. Приємна зацікавленість колег — значить ми, Лікарня ізраїльської онкології LISOD, рухаємось у правильному напрямку! Окрема подяка організаторам за Європейську школу урології ESU і можливість послухати провідних онкоурологів Європи prof. M. Brausi та R. Nair. До зустрічі на наукових платформах!»

Інші новини