Рак легені. Безоплатна консультація онколога!

Запрошуємо взяти участь у наступному випуску авторської програми нашої лікарні — LISOD-онлайн! Це можливість почути фахові рекомендації і пояснення онколога. Безоплатно і без приїзду в лікарню.

Уже в червні відбудеться ефір, у якому ми розглянемо всі нюанси РАКУ ЛЕГЕНІ:

  • причини і фактори ризику хвороби;
  • інформативна діагностика і раннє виявлення;
  • ефективні методи лікування;
  • можливість профілактики.

Саме зараз ми приймаємо від вас запитання, відповіді на які прозвучать у підсумковому відео!

Експерт ефіру

Максим Єрмаков — клінічний онколог LISOD. Це фахівець, який має сучасні знання про всі види раку. Визначає тактику лікування відповідно до новітніх рекомендацій міжнародних медичних протоколів. Індивідуально для пацієнта обирає методи діагностики та скринінгові програми для раннього виявлення онкологічних захворювань. Член Європейського товариства клінічної онкології (ESMO).

Як взяти участь у випуску LISOD-онлайн?

Алгоритм дій:

1. Ви відправляєте нам запитання на електронну пошту [email protected] з поміткою “Запитання для LISOD-онлайн”. Коротко описуєте ситуацію (точний діагноз, вік пацієнта, основні етапи пройденого лікування та ін.). Уточнюєте, що саме вас цікавить.

Або можна скористатися формою  

2. Ми записуємо відео з відповідями лікаря на всі отримані запитання.

3. Ви дивитесь відео на фейсбук-сторінці LISOD і слухаєте рекомендації фахівця. Щоб не пропустити відео з ефіром, відстежуйте нові дописи сторінки.

Зверніть увагу!

До участі в цьому ефірі приймаються тільки запитання, які стосуються раку легені.

! Відповіді у проєкті LISOD-онлайн надаються безоплатно.

Запитання приймаємо лише протягом кількох найближчих днів!

Про LISOD-онлайн

Наш проєкт допомагає отримати інформацію пацієнтам із онкологічними захворюваннями та їхнім рідним. У підсумковому відео експерт розглядає кожне запитання і окреслює, як діяти для отримання найкращих результатів.

АЛЕ! З огляду на обмежену інформацію, яку отримує лікар в ефірі, надані під час трансляції рекомендації не є остаточними! Для врахування всіх нюансів захворювання і проведення клінічного огляду радимо завітати на особистий прийом до онкологів LISOD.

Наголошуємо: самолікування може бути небезпечним для здоров’я!

Скористайтеся нагодою проконсультуватися у досвідчених лікарів!

Інші новини