Променеві терапевти усього світу вчаться за науковими розробками клінічного онколога LISОD Цві Бернштейна

Цві Бернштейн — клінічний онколог LISОD, відомий лікар з багаторічним досвідом роботи в ізраїльському медичному центрі Рамбам, автор наукових робіт. Практична діяльність доктора Бернштейна в Україні почалася ще в 2007 році, з дня відкриття Лікарні ізраїльської онкології.

Цві Бернштейн — визнаний експерт в області променевої терапії. Одна з його найважливіших робіт увійшла до бестселера світової радіотерапії «Принципи і практики радіаційної онкології». Це настільна книга радіаційних онкологів усіх розвинених країн, всеосяжний підручник, що дає лікарям розуміння кожного аспекту променевої терапії.

У розділі «Лікування стравоходу» опис методики радіотерапії заснований на спільній роботі доктора Бернштейна та інших відомих онкологів. Створене Цві Бернштейном планування променевої терапії сьогодні є стандартом опромінення, затвердженим Європейською асоціацією лікування раку.

Досвідчений радіотерапевт показав, які саме лімфовузли повинні бути включеними в опромінення при різних локалізаціях гастроезофагеальної карциноми. Лікарі всього світу сьогодні навчаються за науковими розробками клінічного онколога LISОD Цві Бернштейна.

Інші новини