Променеве лікування в LISOD. Точність. Безпека. Індивідуальне планування

Цей метод застосовується вже понад сотню років, проте зараз він як ніколи актуальний і сучасний. Але є нюанси, про які ми й хочемо поговорити в цій статті.

Обладнання

Нова ера в променевому лікуванні розпочалася з появою лінійних прискорювачів. Вони дозволяють провести терапію дуже точно. Пухлина отримує максимальну дозу опромінення, водночас здорові тканини практично не зазнають впливу.

Лікарня ізраїльської онкології LISOD застосовує лінійні прискорювачі VARIAN. На момент відкриття ми стали одним із перших медичних закладів України із подібним обладнанням. А кілька років тому відбулось оновлення апаратури, додався прискорювач останнього покоління Halcyon (також від виробника VARIAN). Це дозволяє нам застосовувати різні методики терапії (IMRT, VMAT, 3D-CRT тощо) та проводити лікування багатьох онкологічних патологій на будь-яких стадіях.

Команда

Кожним пацієнтом, який звертається на променеве лікування в LISOD, опікується міжнародна команда висококваліфікованих спеціалістів.

Куратор відділення променевої терапії — доктор Елі Сапір (Ізраїль). Досвідчений радіаційний онколог, дослідник, керівник Інституту радіаційної онкології при лікарні «Самсон Ассута Ашдод», голова Національної групи Ізраїлю з радіаційної онкології. Він — один із провідних ізраїльських експертів у терапії пухлин голови та шиї, печінки, підшлункової залози, легень тощо.

 

Завідувачка відділення — Марина Соколовська. Променевий терапевт, кандидат медичних наук, доцент. Марина Вячеславівна належить до провідних українських експертів, які проводять лікування з найкращим результатом — ефективне і безпечне.

Лікарі відділення пройшли навчання та стажування за кордоном, мають значний досвід роботи і є найкращими українськими спеціалістами.

Важливу роль відіграють медичні фізики, які створюють форму поля опромінення відповідно до планування лікарем, а також розраховують кути, дозу, її розподіл, захищають здорові тканини тощо. Медичні техніки майстерно вкладають пацієнта під час процедур, уникаючи будь яких зсувів, відтворюючи умови лікування, що також зумовлює точну доставку дози і максимальний захист тканин. Професійні медичні сестри піклуються про пацієнтів і дбають, щоб вони комфортно почувалися під час процедур.

Уся команда постійно вдосконалює власні знання. Участь у конференціях, тренінгах, семінарах і майстер-класах — важлива частина професійного зростання. Більше знань — відповідно, більше можливостей і кращий результат для кожного пацієнта.

Плюси для пацієнтів

У LISOD є все необхідне для якісного і ефективного лікування. Хочемо наголосити: кожен наш пацієнт — унікальний, тож променеве лікування призначається і проводиться в усіх без винятку ситуаціях персоналізовано. Консиліум, у якому бере участь куратор напрямку доктор Елі Сапір, визначає тактику проведення терапії. Вона відповідає рекомендаціям міжнародних протоколів, ізраїльським стандартам, а також враховує потреби конкретної людини.

Завдяки точним розрахункам і застосуванню інноваційних методик вдається максимально зменшити ризики появи побічних ефектів. Це дозволяє зберегти високу якість життя пацієнта.

Потрібна консультація?

Запишіться уже сьогодні:

0-800-500-110 — дзвінки по Україні безкоштовні;

+38-044-277-8-277. 

Інші новини