Професор Авраам Кутен прочитає лекцію для фахівців національного інституту хірургії та трансплантології ім. Шалімова

Лекція «Сучасні принципи і стандарти післяопераційного лікування хворих онкологічного профілю» від провідного клінічного онколога LISOD пройде 30 червня.

Професор Авраам Кутен — всесвітньо відомий ізраїльський лікар, автор відкриттів у радіотерапії, розробник нових методик, автор численних медичних навчальних посібників, член європейських, ізраїльських і американських професійних асоціацій. Очолював відділення онкології медичного центру Рамбам в Ізраїлі і університету Брауна в США. Керує онкологічним відділенням Італійського госпіталю в Хайфі (Ізраїль).

«Сьогодні ми знаходимося в гущі найважливіших подій — істотних змін в онкології. Необхідно, щоб українські фахівці знали про передові методи лікування раку, могли слухати лекції, брати участь в дискусіях, представляти колегам власні досягнення. Ми готові вчити і самі вчитися у своїх учнів. Головне, щоб знання якомога швидше поверталися до пацієнтів результативним лікуванням. Ось, у чому я бачу величезне значення просвітницької діяльності Лікарні ізраїльської онкології», — підкреслює Авраам Кутен.

Інші новини