Прийом професора Міттельмана в LISOD

Наступного тижня пацієнти із онкогематологічними захворюваннями мають можливість почути думку одного з найкращих гематологів Ізраїлю! Поспішайте записатися, адже лише кілька днів особистий прийом відвідувачів у Лікарні ізраїльської онкології LISOD проводитиме професор Міттельман! 

Професор уже майже 40 років займається лікуванням онкогематологічних захворювань. Наразі це один із найбільш досвідчених та впливових ізраїльських фахівців в напрямку гематології. Донедавна професор обіймав пост президента Ізраїльського товариства гематології та трансфузіології, нині він – гематолог Медичного центру ім. Сураскі (Лікарня Іхілов, Тель-Авів, Ізраїль), а також Медичного факультету ім. Саклера в Тель-Авівському університеті. Професор Моше Міттельман очолює напрямок онкогематології в лікарні LISOD і бере безпосередню участь у лікуванні кожного пацієнта онкогематологічного відділення.

Під час консультації ви отримаєте вичерпні відповіді лікаря на ваші запитання, почуєте рекомендації щодо дообстеження та оптимальної тактики лікування за міжнародними протоколами тощо. Не втрачайте можливість довідатися думку авторитетного лікаря, фахівця із сучасних методів лікування онкогематологічних захворювань!

 

Запишіться на консультацію за телефонами Контакт-центру:

0-800-500-110 — безкоштовно по Україні;

+38-044-277-8-277.

Інші новини