Понад 60 запитань — понад 60 відповідей у прямому ефірі! 25 березня відбулася онлайн-конференція фахівців LISOD

25 березня в прес-центрі інформагентства «Українські новини» відбулася онлайн-конференція спеціалістів Лікарні ізраїльської онкології. Протягом двох годин, з 11:00 до 13:00, клінічний онколог Андрій Саулов і провідний хірург LISOD Сергій Байдо відповідали на запитання, які всі бажаючі надіслали заздалегідь або задали в режимі чату.

Пацієнтів онкологічних центрів, а також їх рідних і близьких, цікавили життєво важливі проблеми, пов'язані з проведенням малотравматичних лапароскопічних операцій, з лікуванням злоякісних пухлин, профілактикою раку, з новими методиками і сучасними видами обстежень. На дуже широке коло запитань з приводу самих різних захворювань, таких як рак шлунка, рак кишечника, рак молочної залози, рак підшлункової залози, рак голови та шиї, лімфоми, рак стравоходу та інші, відповіли Андрій Саулов і Сергій Байдо.

Андрій Саулов консультував з проблем лікування, профілактики і реабілітації. Сергій Байдо розповів про можливості сучасної хірургії при виконанні об'ємних онкологічних операцій за допомогою лапароскопічного доступу.

Більш ніж на 60 запитань відповіли фахівці Лікарні ізраїльської онкології.

Щоб прослухати онлайн-конференцію в будь-який зручний для вас час, переходьте за посиланням на YouTube трансляцію.

Інші новини