Сергій Приндюк, онколог, хірург, уролог, взяв участь у VIII Європейській мультидисциплінарній конференції по раку в урології

Форум стартував 23 листопада, і впродовж 5 днів у Мілані (Італія) своє бачення нових методів лікування урологічних захворювань озвучать провідні фахівці — експерти в радіології, патології, онкології з усіх країн Європи.

Переважно панелі конференції, доповіді та постер-презентації, присвячені питанням використання багатопараметричного МРТ, ПЕТ для діагностики урологічних захворювань, впровадження нових розробок у лікуванні урологічних захворювань.

Сергій Приндюк представить до показу свою постер-презентацію по безгазовій лапароскопії.

«В презентації висвітлено особливості безгазової лапароскопії із застосуванням оригінальної моделі спірального ендоліфта, що дозволяє виконувати лапароскопічні операції на нирці у пацієнтів з групи ризику по супутнім захворюванням серцево-судинної і дихальної систем, а також дозволяє запобігти ряд ускладнень.

Застосування цієї методики дає можливість виконувати операції пацієнтам, які раніше отримали відмову в проведенні лапароскопічного втручання в умовах карбоксиперитонеума внаслідок супутньої патології», — сказав Сергій Приндюк.

В рамках конгресу також проходить Європейська школа урологів, яка в цей раз запропонувала учасникам інтенсивні курси з МРТ з біопсією.

Організатор заходу: Європейська Асоціація Урологів (ЄАУ).

Інші новини