Не пропустіть! Променева терапія - що повинен знати пацієнт?

Завтра о 13.30 на радіо Europa Plus - прямий ефір про ефективне лікування раку. 
Такі ефіри вже можна назвати традиційними, адже онкологи Лікарні ізраїльської онкології LISOD постійно розповідають слухачам про те, що рак - не вирок. Сьогодні цю хворобу можна і потрібно лікувати. Але головні умови для гарного результату - лікування за міжнародними медичними стандартами, сучасне обладнання та мультидисциплінарна команда професійних лікарів.

Завтра в програмі ми будемо говорити про важливу складову в лікуванні раку – променеву терапію. Завдяки новітнім технологіям цей метод відрізняється високою точністю і результативністю, іноді він може бути навіть альтернативою хірургічному втручанню. Однак в останні роки завдяки використанню опромінення лікарі проводять все більше органозберігаючих операцій, тобто операцій невеликого об'єму, що істотно покращує подальше якість життя пацієнтів.

Про переваги променевої терапії, особливості її проведення, про те, як швидко відновлюється організм після лікування і про багато іншого завтра розповість експерт лікарні LISOD - ізраїльський клінічний онколог, променевий терапевт із більш ніж 40-річним стажем, член міжнародних професійних асоціацій доктор Цві Бернштейн.

Не пропустіть цікаву і важливу інформацію, слухайте, щоб знати про лікування раку все!

Інші новини