Movember — добро під носом!

У листопаді в усьому світі проходить «чоловіча» акція Movember — «Вусопад» (новотвір від англійського moustache — «вуса» і november — листопад). Головне гасло Mobember — «Змінимо обличчя чоловічого здоров'я»! Саме тому кожен рік цього місяця чоловіки відрощують вуса, щоб  привернути увагу до проблеми раку передміхурової залози та підвищити обізнаність людей про це поширене онкозахворювання.

Рух Movember започаткований у 2003 році в Мельбурні. Вже у 2012 році Фонд Movember був віднесений в ТОП-100 неурядових організацій світу. Щороку в акції беруть участь понад 20 країн Світу. Україна поки не долучилася до цього руху на державному рівні. Але молодь та лікарі об'єдналися задля здоров’я співвітчизників, створивши інформаційну кампанію, метою якої є донесення до українських чоловіків надважливої інформації про хвороби та їх профілактику.

Основним елементом інформування є флешмоб із "вусатими" фото. Люди фотографуються із справжніми чи несправжніми вусами і поширюють інформацію про профілактику раку передміхурової залози.

Спеціалісти Лікарні ізраїльської онкології  LISOD також вирішили долучилися до флешмобу «ВУСОПАД». Всі учасники акції — з пишними бородами чи зі щетиною,  вусаті й безвусі, а також представниці жіночої статі — закликають  чоловіків бути уважнішими до власного здоров’я, не боятися лікарів та регулярно обстежуватися! Приміром, пройти скринінгову діагностику в LISOD, що не займе багато часу.

Запишіться на консультацію або обстеження:

0-800-500-110 — безкоштовно по Україні;

+38-044-277-8-277 — з 8.00 до 20.00.

Movember — добро під носом!,фотогалерея (4 фото)

Інші новини