Міжнародний майстер-клас Сергія Байдо — хірурги з Греції і Болгарії навчаються у Майстра

Сергій Байдо — хірург, відомий і в Україні, і в світі. Колеги і друзі називають його Майстер. Малотравматичним лапароскопічним методом Сергій Байдо проводить виняткові за складністю і часто дуже об'ємні онкологічні операції.

Сергій Байдо — хірург, відомий і в Україні, і в світі. Колеги і друзі називають його Майстер. Малотравматичним лапароскопічним методом Сергій Байдо проводить виняткові за складністю і часто дуже об'ємні онкологічні операції. Цей метод позбавляє людину від болю, ускладнень, тривалого періоду відновлення, а багатьом — особливо літнім і ослабленим пацієнтам — просто рятує життя. Безцінним досвідом хірург-віртуоз ділиться з колегами відкрито і з задоволенням. Як експерт він виступає на українських і зарубіжних медичних форумах. Багато років діє його авторський освітній проект «Школа хірургії Сергія Байдо»: на каналі YouTube представлені відео унікальних операцій; інформація оновлюється постійно.

Майстер-класи лікаря в LISOD давно стали традиційними. Щоб побачити, як працює Сергій Байдо, до нього на операції приїжджають фахівці з різних регіонів країни. А в ці дні, з 18 по 21 липня, в Лікарні ізраїльської онкології проходить міжнародний майстер-клас. Хірурги з Греції і Болгарії прибули в Україну, щоб вчитися у Майстра. Зарубіжні колеги були присутні на лапароскопічних операціях при раку шлунка, раку товстої кишки, раку нирки, гінекологічному раку.

«У світі є багато лікарів, які проводять лапароскопічні операції, але вони діють лише в окремих областях хірургії. Однак цей майстер-клас для нас — унікальна можливість побачити складні малоінвазивні втручання при різних локалізаціях злоякісних пухлин. Сергій Байдо — унікальний хірург, який може виконувати такі операції практично у всіх напрямках. Ми вдячні йому за те, що він щиро і щедро ділиться досвідом. Сподіваємося ще не раз прилетіти в Україну, щоб у Лікарні ізраїльської онкології вчитися у світового експерта », — поділився враженнями хірург-онколог з Греції Дімітріос Цапраліс.

Міжнародний майстер-клас Сергія Байдо — хірурги з Греції і Болгарії навчаються у Майстра,фотогалерея (11 фото)

Інші новини