Маєте питання щодо лікування раку? Онкологи LISOD у прямому ефірі

Щоб успішно вилікувати хворобу, дуже важливо знати правильний діагноз. І тут не обійтися без сучасних методів діагностики. Наприклад, дослідження ПЕТ-КТ дозволяє провести візуалізацію всіх процесів в організмі з величезною точністю. Воно застосовується для точного визначення стадії онкологічного захворювання, виявлення метастазів, оцінки ефективності лікування. Тільки встановивши діагноз і оцінивши поширеність хвороби в організмі, онкологи можуть призначити ефективне лікування. Яким воно буде, залежить від багатьох чинників. Що робити, якщо вам поставили діагноз «рак»? Як підвищити свої шанси на одужання і не згаяти дорогоцінний час? Чи застосовуватиметься хіміотерапія? Буде потреба в хірургічному втручанні? Чи варто проводити опромінення? Якщо у вас є подібні питання, ви можете задати їх нам.

Уже традиційно в кожному ефірі проекту «LISOD-онлайн» на запитання відповідають клінічні онкологи та провідні спеціалісти  лікарні LISOD. Таким чином, хтось може отримати додаткову  думку з приводу діагнозу чим лікування, що проводиться, а хтось більше дізнається про профілактику ракових захворювань. Така консультація проходить у прямому ефірі і є абсолютно безкоштовною!


 21 квітня в 10-00 - чергова онлайн-консультація від провідних фахівців LISOD.


 Протягом двох годин на запитання, що стосуються діагностичних досліджень з візуалізацією і ПЕТ-КТ, відповідатиме Микола Новиков - завідувач відділенням променевої діагностики LISOD;) провідний фахівець, який пройшов стажування в клініці RAMBAM (Ізраїль), в клініці Charite (Німеччина), а також підготовку в клініці Vivantes (Німеччина), автор дев'яти наукових робіт, учасник міжнародних та українських професійних конференцій.
Про лікування всіх видів раку розповість Андрій Саулов - клінічний онколог, хіміотерапевт високого класу, експерт в області онкогематології, лікар, який володіє сучасними методами лікування всіх видів раку; пройшов підготовку в клініках Hadassa Ein Kerem і Rambam (Ізраїль), а також взяв участь у семінарах Європейської школи онкології (ESO). Автор понад 15 наукових публікацій, спікер найбільших медичних форумів Європи та України.
Заходьте 21 квітня на сайт LISOD або на нашу сторінку в Facebook, спілкуйтеся з фахівцями в режимі онлайн на важливі для вас теми.

Прямий доступ до трансляції: https://youtu.be/lEU2Ad5dsBY
Ми приймаємо ваші питання вже зараз! Надсилайте їх на адресу: [email protected]


Важливо! Лікарі LISOD готові відповісти на всі питання і внести ясність у ваші подальші дії. Однак дистанційно неможливо вилікувати жодне захворювання. Рекомендувати тактику лікування, коментувати коректність призначених процедур або препаратів лікар може тільки після огляду і ознайомлення з усіма медичними документами.


Щоб записатися на прийом в LISOD, зверніться за безкоштовним телефоном
0 (800) 500-110— безкоштовно зі стаціонарних телефонів по Україні;
+38(044) 277-8-277 — щоденно з 09:00 до 20:00.

Інші новини