Лютневий випуск проекту «LISOD-онлайн» відбувся — про що розповіли ізраїльські онкологи в прямому ефірі

17 лютого пройшла онлайн-консультація лікарів Лікарні ізраїльської онкології — спеціальний випуск в підтримку Всесвітнього дня боротьби з раком. Рік тому ми вийшли в ефір з головною метою — внести ясність, як правильно діяти при діагнозі «рак», дати інформацію про методи лікування і підходи, які можуть допомогти при конкретному захворюванні. За цей час сотні людей з різних міст України та навіть з інших країн уже скористалися такою можливістю.

Кількість наших слухачів зростає з кожним місяцем. Ми отримуємо десятки листів і, в залежності від ваших запитів, запрошуємо фахівців у прямий ефір. Спікерами лютневої онлайн-консультації стали відомі ізраїльські лікарі, клінічні онкологи LISOD Цві Бернштейн і Меїр Зааві.

Ми запросили таких видатних лікарів саме тому, що в цьому місяці є особливий день, 4 лютого — день, коли лікарі, вчені, громадські діячі об'єднуються, щоб привернути увагу до всесвітньої проблеми боротьби з раком. І основними темами онлайн-консультації були клінічна онкологія (рекомендації для конкретних випадків щодо подальшого лікування, спостереження) і можливість застосування нових методів, які сьогодні допомагають виліковувати навіть запущений рак,— іммуннотерапіі і таргетної терапії.

Доктор Цві Бернштейн відповів на питання з діагностики, лікування та профілактики різних видів раку (молочної залози, кишечника, нирок, підшлункової залози, легень та ін.), Розповів про сучасні методи, які використовують в LISOD. Висловив своє ставлення до популярної теми про харчування пацієнтів: «Яким має бути харчування? Смачним і різноманітним!».

Доктор Меїр Зааві допоміг розібратися слухачам, чим відрізняться імунотерапія і таргетна терапія, пояснив, коли інноваційні методи застосовуються і при яких захворюваннях діють особливо ефективно. Допоміг людям визначитися з подальшим лікуванням при таких серйозних проблемах, як меланома, рак легенів, рак грудей, урологічний рак. Адже саме при цих хворобах імунотерапія і таргетная терапія дають гарні результати.

«Розвиток генної інженерії обов'язково приведе нас до того, що для кожного злоякісного утворення буде індивідуальне лікування. Ми вже можемо підібрати певний препарат для ряду пухлин. Завдяки можливостям імунотерапії «маркувати» ракові клітини і цільовим діям таргетної терапії сьогодні виліковуються раніше невиліковні захворювання », — такі обнадійливі слова Меїра Зааві прозвучали в прямому ефірі.

Ми раді, що можемо надати вам реальну допомогу. Важливо, щоб ви прийняли правильне рішення — це основне завдання наших трансляцій. Ми будемо продовжувати консультації, щоб ви говорили з онкологами онлайн, а не шукали відповіді на непрофесійних форумах в інтернеті.

Ви можете подивитися відео і прослухати онлайн-консультацію за посиланням: https://goo.gl/UMnuA4

На ваші нові питання ми відповімо під час наступного прямого ефіру за участю наших онкологів.

Щоб дізнатися про наступну онлайн-консультацію, стежте за анонсами на сайті лікарні і на нашій сторінці в Facebook.

Записатися на прийом в LISOD: 0-800-500-110 — безкоштовно по Україні.

Інші новини