LISOD у прямому ефірі. Час ставити питання

Ми знаємо, як важливо отримати консультацію професіоналів, якщо мова йде про онкологічне захворювання.

Саме тому в перший осінній випуск ми запросили лікарів, які можуть допомогти порадою в будь-який, навіть, здавалося б, безвихідній ситуації. Що дуже важливо — онлайн-консультація є абсолютно безкоштовною!

Не пропустіть!

28 вересня з 14-00 до 16-00!

Протягом двох годин гості проекту — відомі в Україні та Ізраїлі професіонали своєї справи — будуть відповідати на ваші запитання.

Хто проведе онлайн-консультацію?

Наш перший гість — ізраїльський клінічний онколог, учений, керівник ради консультантів LISOD, професор Авраам Кутен. Це фахівець світового рівня, якого знають і до порад якого прислухаються в найкращих онкологічних центрах усього світу. Він автор безлічі відкриттів у сучасній радіотерапії. Професор знає всі новітні методи лікування раку і може знайти правильне рішення навіть у складних клінічних випадках.

Другий спікер постійний експерт проекту Андрій Саулов. Це клінічний онколог, який пройшов підготовку у провідних клініках Ізраїлю, хіміотерапевт високого класу, фахівець у сфері онкогематології. Лікар досконало володіє сучасними методами лікування всіх видів раку, успішно застосовує таргетну й імунотерапію, щоб кожен пацієнт отримав шанс на одужання і продовження життя.

Наші фахівці готові відповісти на ваші запитання в прямому ефірі! Не пропустіть шанс отримати безкоштовну консультацію від найкращих у своїй справі!

Посилання на перегляд онлайн трансляції: https://youtu.be/CWK6X9YJENI

Заходьте за посиланням 28 вересня і отримайте консультацію в режимі онлайн!

Ми приймаємо ваші питання вже зараз! Надсилайте їх за адресою: [email protected]

Також їх можна буде поставити під час прямого ефіру.

Важливо! Лікарі LISOD готові відповісти на всі питання, щоб ви розуміли, у якому напрямі рухатися. Але без огляду пацієнта і вивчення всіх документів неможливо запропонувати повноцінну схему лікування.


Щоб записатися на прийом в LISOD, зверніться за телефоном:

0 (800) 500-110 безкоштовно зі стаціонарних телефонів по Україні;

+38 (044) 277-8-277 щодня з 09:00 до 20:00.

Інші новини