LISOD-онлайн. Допомога поруч

З нагоди Всесвітнього дня боротьби проти раку — 4 лютого — експерти LISOD проведуть спеціальний випуск LISOD-онлайн!

На ваші запитання відповідатимуть кращі з найкращих – провідні лікарі LISOD:

  • Професор Алла Вінницька. Лікар — одна з найвідоміших українських фахівців із питань діагностики та лікування онкологічних гінекологічних захворювань. Онкогінеколог, головний лікар LISOD, доктор медичних наук.
  • Цві Бернштейн. Досвідчений керівник напрямків клінічної онкології та променевої терапії LISOD. Клінічний онколог (Ізраїль), променевий терапевт, фахівець із лікування всіх видів раку.
  • Андрій Саулов. Знавець найсучасніших ліків і тактик. Клінічний онколог LISOD.
  • Сергій Байдо. Неперевершений експерт із лапароскопічної хірургії. Онколог, хірург, заступник головного лікаря LISOD із хірургічної роботи, кандидат медичних наук.
  • Андрій Жигулін. Онкопластичний хірург, що не тільки лікує рак молочної залози, а й зберігає красу грудей. Хірург, онколог, керівник Центру Мамології LISOD.

Зверніть увагу!

До участі в ефірі приймаються запитання, що стосуються профілактики, діагностики та лікування онкологічних захворювань (зокрема можливостей лапароскопічної, реконструктивної та онкопластичної хірургії).

Про LISOD-онлайн

Наш проєкт допомагає отримати інформацію онкологічним пацієнтам та їхнім рідним. Експерти трансляції розглядають кожне запитання і окреслюють, як потрібно діяти пацієнту для отримання найкращих результатів.

АЛЕ! З огляду на обмежену інформацію, яку отримують лікарі в ефірі, надані під час трансляції рекомендації не є остаточними! Для врахування всіх нюансів захворювання і проведення клінічного огляду радимо завітати на особистий прийом до онкологів LISOD.

Наголошуємо: самолікування може бути небезпечним для здоров’я!

Як взяти участь?

Надішліть нам своє запитання на електронну пошту [email protected] з поміткою «Запитання для LISOD-онлайн». Коротко опишіть ситуацію, вкажіть основні моменти (діагноз, вік пацієнта, важлива інформація), обов’язково уточніть, що саме вас цікавить.

Як отримати відповідь?

Програма буде транслюватися в форматі онлайн на на сторінках LISOD у соціальних мережах, а також – на каналі в YouTube.

Скільки коштує?

Участь безоплатна.

!!! Кількість запитань, що будуть прийняті до розгляду, – обмежена, тож поспішайте!

Інші новини