Липень: консультація професора Міттельмана в LISOD

Багатьом уже відомо, що професор Моше Міттельман (який є одним із провідних гематологів Ізраїлю) очолює напрямок онкогематології в лікарні LISOD. Він бере участь у консиліумах, розглядає кожен клінічний випадок і безпосередньо займається визначенням тактики лікування для пацієнтів онкогематологічного відділення. Таким чином кожен, хто звернувся в LISOD для діагностики і лікування захворювань крові, отримує найсучасніші рекомендації відповідно до міжнародних протоколів та найбільш ефективну терапію.

Але, погодьтеся, набагато краще не просто бути впевненим в тому, що професор Міттельман погоджується з призначеним лікуванням або сам рекомендував його. А зустрітися з лікарем особисто, поставити йому запитання й одразу почути відповіді. Зрозуміти, яким має бути лікування. Обговорити можливості і варіанти.

З 19 до 21 липня кожен охочий може звернутися на прийом до професора і отримати відповіді на всі свої запитання. Консультація в LISOD — це найкраща можливість почути думку всесвітньо відомого гематолога, водночас не залишаючи меж рідної країни.

Професор Моше Міттельман має величезний досвід успішного лікування багатьох гематологічних захворювань, серед яких лейкози, лімфоми, мієлодиспластичний синдром, гемофілія тощо. Донедавна професор обіймав пост президента Ізраїльського товариства гематології та трансфузіології, нині він – гематолог Медичного центру ім. Сураскі (Лікарня Іхілов, Тель-Авів, Ізраїль), а також Медичного факультету ім. Саклера в Тель-Авівському університеті.

 

Запишіться на консультацію в Контакт-центрі лікарні:

0-800-500-110 — безкоштовно по Україні;

+38-044-277-8-277.

Інші новини