Лікарі LISOD виступили на UMF Ⅱ, Innovations

В Україні з'явився абсолютно новий формат медичних форумів — Український медичний фестиваль. Цю яскраву подію організовано Едгаром Камінським, відомим пластичним хірургом, проходив форум вже вдруге. Головна ідея форуму — на тлі глибокої кризи сучасної української системи охорони здоров'я емоційно і натхненно показати приклади успішних підходів в різних напрямках медицини. Для цього були запрошені представники різних спеціальностей і медичних установ, що вже завоювали авторитет і популярність.

Організатори постаралися зробити подію максимально цікавою та насиченою. Яскраві спікери, неформальна атмосфера, гострі теми і дискусія. Основну аудиторію склали молоді лікарі, інтерни та студенти. Також були присутні і зацікавлені представники немедичної громадськості, оскільки був представлений широкий спектр напрямків: психологія, онкологія, стоматологія, хірургія, урологія, неврологія, маркетинг, тошо.

У фестивалі взяли участь фахівці LISOD: лікар-ендоскопіст Вадим Корпяк, хірурги Дмитро Голуб і Олексій Опарін, керівник Центру сучасної мамології Андрій Жигулін.

Андрій Жигулін був в числі запрошених спікерів і представив світові тенденції і методи, вже впроваджені в щоденну практику роботи Центру: терапевтичні маммопластики, різні варіанти реконструктивних операцій на молочній залозі, в т.ч. і з використанням біологічних імплантів (Ацелюлярного дермального матриксу), ліпографтінг (пересадка жиру), біопсія «сторожового» лімфовузла, розмітка непальпованих утворень і т. д.

Презентацію керівника Центру сучасної мамології слухачі прийняли із зацікавленістю. Про це можна було судити за кількістю бажаючих сфотографуватися зі спікером.

Фестиваль показав, наскільки велика потреба молодого покоління медиків в кваліфікованій і яскравій професійній інформації, — на запропоновані 800 місць зареєструвалося 3000 осіб. Це вселяє надію на розвиток медицини в Україні в європейському руслі.

Андрій Жигулін: «Спасибі Едгару Камінському за запрошення. Всім колегам-спікерам — за натхнення! А ще колегам-співробітникам Дмитру Голубу, Олексію Опаріну, Вадиму Корпяку — за участь і підтримку!»

Інші новини