Кому допоможе лапароскопія? Запитаємо лікаря!

У вас є запитання до хірурга, який 99% операцій проводить лапароскопічно? Тоді пишіть його нам! Уже найближчим часом відбудеться ефір авторського проєкту нашої лікарні — LISOD-онлайн!

У наступному випуску будемо говорити про лапароскопічні втручання на органах черевної порожнини і заочеревинного простору. Гінекологія. Шлунок. Нирки. Кишечник. Сечовий міхур. Підшлункова залоза. Жовчний міхур. Грижі. Ендометріоз. Реконструктивні операції. Доброякісні і злоякісні пухлини. Прості і надзвичайно складні випадки.

Експерт ефіру

Сергій Байдо — хірург, онколог, заступник головного лікаря з хірургічної роботи LISOD, кандидат медичних наук.

Лікар володіє унікальними техніками лапароскопічної хірургії! Здається, що для цього фахівця практично немає нічого неможливого! Його досягнення і вміння дивують не лише українських хірургів, але й колег з інших країн та континентів.

Усе, що робить Сергій Вікторович, — заради пацієнтів. Для продовження життя і високої його якості. Для одужання. Для зменшення ризику ускладнень. Для того, щоб уже за кілька днів людина могла повернутись до звичних справ або перейшла до наступного етапу онкологічного лікування.

Тож поспішайте запитати у лікаря те, що ви хотіли знати про лапароскопічні операції! Скористайтеся можливістю почути думку висококласного професіонала!

Зверніть увагу!

До розгляду в ефірі приймаємо тільки запитання з приводу лапароскопічної абдомінальної хірургії на органах черевної порожнини та заочеревинного простору.

Як взяти участь?

Написати нам своє запитання через спеціальну форму.

https://forms.gle/8wg8W2C924nXVNDp6

Запитання приймаємо лише кілька днів!

Яка вартість?

Відповіді лікарів у проєкті LISOD-онлайн надаються безоплатно.

Де знайти відповідь?

Після отримання всіх запитань ми запишемо відео, де прозвучать всі відповіді. Відео буде розміщене в наших соцмережах (Facebook,Instagram, YouTube, lisod.ua), тож відстежуйте нові публікації.

Про LISOD-онлайн

Наш проєкт допомагає пацієнтам отримати важливу інформацію від провідних лікарів. Безоплатно і без приїзду в лікарню.

Експерт трансляції розглядає кожне запитання і окреслює, як варто діяти для отримання найкращих результатів.

АЛЕ! З огляду на обмежену інформацію, яку отримує лікар в ефірі, надані під час трансляції рекомендації не є остаточними! Для врахування всіх нюансів захворювання і проведення клінічного огляду радимо завітати на особистий прийом до LISOD.

Наголошуємо: самолікування може бути небезпечним для здоров’я!

Інші новини