Індивідуалізований підхід до лікування — максимальний ефект з мінімальним впливом на організм

Сьогодні всі медичні ресурси, всі рекомендації світових онкологічних об’єднань, за якими працює LISOD, роблять акцент на індивідуалізації лікування.

Дослідження наявності або відсутності мутації тих чи інших генів у пацієнтів з раком товстого кишечника, меланомою, раком молочної залози, раком яєчників дозволяють вже в момент постановки діагнозу додавати до лікування таргетні препарати.

Ці препарати діють цілеспрямовано саме на клітини, які мають генетичні мутації, що знижує ризик розвитку рецидивів, метастазування хвороби. Застосування таргетних препаратів дає змогу істотно поліпшити якість життя людини, тому що пацієнті їх переносять краще, ніж цитостатики.

Лікарня ізраїльської онкології постійно проводить спільні круглі столи та семінари з представниками фармацевтичних компаній: фахівці обговорюють можливість впровадження та реєстрації в Україні препаратів нових генерацій, що відносяться до таргетних.

Лікарі-хіміотерапевти LISOD беруть участь у професійних конференціях як експерти в області лікування пацієнтів з онкогематологічними захворюваннями. Клінічний онколог Андрій Саулов і завідуюча відділенням хіміотерапії Вікторія Косінова в 2015 році виступили спікерами масштабних медичних форумів: науково-практичної конференції на базі Національного інституту раку, VII з'їзду гематологів у Львові, наукового семінару «Стандарти та складності морфологічної діагностики» у Києві. Доповіді провідних фахівців були присвячені діагностиці та тактиці лікування неходжінскіх В-клітинних лімфом: ПЕТ-КТ як світовому стандарту діагностики лімфом, сучасному методу лікування з використанням таргетного препарату Мабтера. Таким чином, хіміотерапевти Лікарні ізраїльської онкології представили колегам передовий досвід успішної боротьби з цим агресивним захворюванням.

Сьогодні зусилля професіоналів LISOD, виконання різних генетичних досліджень — все спрямовано на розвиток індивідуалізованого підходу. Є світові схеми лікування, але вони, в залежності від мутації генів, постійно набувають все нові і нові особливості для кожного пацієнта. Це дає шанси на істотне продовження життя і на поліпшення його якості.

Щоб отримати інформацію про хіміотерапевтичне лікування і записатися на прийом, зв'яжіться з Інформаційним центром LISOD: 0-800-500-110 — безкоштовна лінія для дзвінків зі стаціонарних телефонів в Україні; 38(044) 520-94-00 — щоденно з 09:00 до 20:00.

Інші новини