Головний лікар LISOD Алла Вінницька представила досвід Лікарні ізраїльської онкології львівським колегам

12 серпня у Львові відбулася наукова конференція для лікарів-онкологів і онкогінекологів.

У медичному форумі взяли участь понад 100 фахівців зі Львова та інших міст області. Спікером виступила головний лікар LISOD професор Алла Вінницька. Відомий в Україні та в Європі онкогінеколог зробила доповідь на тему «Онкологічний скринінг та як ми його розуміємо».

У своєму виступі Алла Вінницька висвітлила як скринінгові програми, спрямовані на виявлення найпоширеніших видів раку, так і сучасні методи лікування. Зокрема, головний лікар Лікарні ізраїльської онкології наголосила на важливості дослідження сигнального лімфовузла при діагностиці раку молочної залози, ефективність органозберігаючої і відновної хірургії при РМЗ.

Досвідчений лікар також розповіла слухачам про тотальну колоноскопіюї, яку проводять в LISOD із повним знеболенням і одночасним видаленням поліпів. Особливу увагу приділила скринінгу раку шийки матки — захворюванню з доведеною вірусної природою. Професор Вінницька підкреслила важливість щеплень від вірусу папіломи людини (ВПЛ), що викликає рак шийки матки, розповіла про сучасні препарати, які застосовуються для вакцинації. Після закінчення лекції Алла Вінницька відповіла на численні запитання слухачів.

Головний лікар LISOD Алла Вінницька представила досвід Лікарні ізраїльської онкології львівським колегам,фотогалерея (4 фото)

Інші новини