Фахівці LISOD приймають поздоровлення разом із мамою Марійки

Марійці всього лише три місяці. Вона вже вміє посміхатися. Кожна посмішка, кожен поворот маленької головки на звук рідного голоса дарують її мамі ні з чим незрівняне, безмежне щастя.

Адже всього лише кілька років тому мрія про дитину для її мами здавалося нездійсненною. Молодій жінці лікарі поставили діагноз рак шийки матки. Попереду було нелегке онкологічне лікування, боротьба за життя. У листопаді 2009 року 29-річну пацієнтку прооперували в Лікарні ізраїльської онкології. Там же, в лікарні, вона пройшла подальші етапи лікування. Всі наступні роки була під наглядом фахівців. Через кілька років лікарі констатували повне зцілення від раку шийки матки. «Вагітність пацієнтки в цьому випадку не була дивом, як багатьом може здатися, — пояснює онкогінеколог, головний лікар LISOD професор Алла Вінницька. Це результат адекватного лікування, правильного, виваженого, високопрофесійного підходу».

У 2016 році народилася Машенька — чудова здорова дівчинка. Після успішних пологів її мама знову пройшла огляд у онкогінеколога. Вердикт лікарів однозначний: рецидив захворювання не виявлено, пацієнтка здорова! І сьогодні разом із мамою Марійки і всією її сім'єю приймають поздоровлення фахівці Лікарні ізраїльської онкології.

Сім років пройшло з того дня, як провели успішну операцію майбутній щасливій мамі. Сьогодні такі хірургічні втручання з приводу раку шийки матки в LISOD виконують за допомогою лапаросокопічного доступу — без болю, без ускладнень, без тривалої госпіталізації.

Про можливість виносити і народити дитину, якщо поставлений діагноз рак шийки матки, читайте в інтерв'ю з професором Аллою Вінницькою.

Інші новини