Естетичні аспекти лікування раку грудей. Запитайте експерта

Жінка, у якої діагностували рак молочної залози, зазвичай почувається розгубленою.

Перед нею постають десятки запитань, на які хочеться почути фахову відповідь. Про те, коли краще провести операцію. Коли в пухлину потрібно поставити мітку. Про об’єм операції та біопсію лімфовузлів. Про можливі варіанти реконструкції тощо.

Потрібно враховувати, що кожна ситуація — унікальна. Є багато факторів, які беруть до уваги спеціалісти. Тож стандартні відповіді на медичних і пацієнтських сайтах можуть бути не про вас.

Найкраще рішення — поставити власне питання грамотному лікарю, щоб зрозуміти, як правильно діяти. Тож не пропустіть чудову нагоду!

У жовтні відбудеться проєкт «LISOD-онлайн», присвячений сучасним тактикам хірургічного, онкопластичного та реконструктивного лікування раку молочної залози!

Якщо у вас є запитання з цього приводу — мерщій відправляйте їх нам! Поспішайте! Кількість ситуацій, які будуть розглянуті під час трансляції, — обмежена!

Експерт ефіру — наш провідний лікар!

Андрій Жигулін — лікар вищої категорії, онколог, хірург-мамолог, неперевершений спеціаліст із застосування онкопластичних та реконструктивних технік, завідувач Центру мамології LISOD.

Головна мета, яку ставить перед собою Андрій Валентинович, — допомогти жінкам із раком молочної залози отримати якісну спеціалізовану допомогу, яка відповідає сучасним світовим стандартам. Дуже важливий — індивідуальний підхід і врахування навіть найменших нюансів. А ще лікар дотримується принципу, що хірургічне лікування має дбати не лише про одужання жінки, але й піклуватися про її зовнішність.

Зверніть увагу!

До участі в ефірі приймаються запитання, що стосуються захворювань молочної залози.

Про LISOD-онлайн

Наш проєкт допомагає отримати інформацію пацієнтам із онкологічними хворобами та їхнім рідним. Експерт трансляції розгляне кожне запитання і окреслить, як потрібно діяти пацієнту для отримання найкращих результатів.

АЛЕ! З огляду на обмежену інформацію, яку отримує лікар в ефірі, надані під час трансляції рекомендації не є остаточними! Для врахування всіх нюансів захворювання і проведення клінічного огляду радимо завітати на особистий прийом до онкологів LISOD.

Наголошуємо: самолікування може бути небезпечним для здоров’я!

Як взяти участь?

Надішліть нам своє запитання на електронну пошту [email protected] з поміткою «Запитання для LISOD-онлайн». Коротко опишіть ситуацію, вкажіть основні моменти (діагноз, вік пацієнта, важлива інформація), обов’язково уточніть, що саме вас цікавить.

Запитання приймаємо лише протягом кількох днів! Скористайтеся можливістю поставити своє запитання експерту!

Як отримати відповідь?

Відео з відповідями фахівця буде розміщене на сторінках LISOD у соціальних мережах, а також – на каналі в YouTube.

Скільки коштує?

Участь безоплатна.

Скористайтеся нагодою проконсультуватися у одного з найкращих українських та європейських фахівців!

Інші новини