Ендоскопія на часі

Ендоскопічні дослідження та операції — це інвазивні втручання, які часто пов’язують із певним дискомфортом і відкладають на пізніше (особливо зараз, коли можна знайти безліч причин не звертатись за допомогою через складнощі в логістиці, «більш важливі справи», «більш необхідні витрати» і т. ін.).

Але є проблеми, які важливо діагностувати своєчасно: від цього може залежати і загальний стан здоров’я, і тривалість життя. Зокрема, коли ви відчуваєте що проблеми вже є, але ігноруєте їх чи налаштовуєте себе на те, що можна потерпіти і перечекати до кращих часів.

З іншого боку за умов воєнного стану важко знайти центр, у якому б могли запропонувати всі можливі варіанти допомоги, — через брак обладнання, досвіду, лікарів та з безлічі інших причин, що в підсумку призводить до вимушеного вибору не найкращого способу лікування, з усіма наслідками такого вибору.

У LISOD працює одне з найкращих ендоскопічних відділень країни з обладнаним сучасною апаратурою стаціонаром. Навіть в умовах воєнного стану ми проводимо весь перелік діагностичних та лікувальних ендоскопічних втручань, серед яких ендоскопічні операції, стентування, ретроградна холангіопанкреатографія тощо. Наші фахівці мають значний досвід і знання, а обладнання, яке вони застосовують, є найновішим і найточнішим — це відеосистема Olympus Evis X1. Всі процедури виконуються з фото- та відеофіксацією, що дозволяє отримати консультацію за результатами досліджень в інших центрах в Україні та за кордоном.

Наголосимо: усі діагностично-лікувальні процедури проводяться під седацією, тобто пацієнт нічого не відчуває, обстеження проходить у комфортних і спокійних умовах.

Фахівці LISOD проводять практично всі ендоскопічні діагностичні та лікувальні втручання:

  • Колоноскопія, гастроскопія, бронхоскопія з віртуальною та нативною хромоскопією, біопсіями за OLGA, Seattle, Sydney тощо.
  • Спостереження та лікування пацієнтів із передраковими станами.
  • Контрольні огляди для пацієнтів зі стравоходом Барретта, атрофічним гастритом, хворобою Крона, неспецифічним виразковим колітом тощо.
  • Ендоскопічне видалення поліпів та пухлин стравоходу, шлунка та кишечника, зокрема, шляхом ендоскопічної резекції (EMR), ендоскопічної підслизової дисекції (ESD), тунельної резекції (STER).
  • Ендоскопічне лікування ахалазії стравоходу (шляхом POEM).
  • Холангіопанкреатографія (РХПГ) та стентування жовчних протоків.
  • Стентування стравоходу, шлунка та кишечника при пухлинних стенозах.
  • Балонна дилятація рубцевих стенозів.
  • Ендосонографія (ЕндоУЗД) для стадіювання пухлин стравоходу та шлунка.
  • Тонкоголкова аспіраційна біопсія лімфовузлів середостіння та пухлин підшлункової залози під контролем ендосонографії.
  • Ендоскопічна та ендосонографічна діагностика підслизових утворень стравоходу та шлунка.
  • Багато інших ендоскопічних досліджень і операцій.

Ми ще раз і ще раз нагадуємо: не відкладайте обстеження! Те, що сьогодні — дрібниця, завтра може перетворитися на катастрофу. Не дайте раку жодного шансу!

Запишіться на діагностику:

0-800-500-110 — дзвінки по Україні безкоштовні;

+38-044-277-8-277

Інші новини