ECR 2019: Побачити хворобу на знімках. Квест для радіологів

Робота лікаря-радіолога дуже нагадує завдання для приватного детектива: побачити найменші зміни на знімках, розібратися, чи пов'язані вони із симптомами пацієнта, зібрати все разом і усвідомити, чи вписується пояснення в клінічну картину. Запідозрити діагноз за допомогою методів візуалізації — це задача для справжніх інтелектуалів, адже потрібно бути дуже уважним до деталей і бачити загальну картину, а не окремі фрагменти.

Із 27 лютого до 3 березня 2019 року в місті Відень (Австрія) проходить Європейський конгрес радіологів (ECR 2019), на який цьогоріч зібралося понад 28 тисяч фахівців із різних країн — радіологів, радіографів, фізиків, виробників обладнання та медичних журналістів. Наразі це одна з провідних подій у світовій радіології і найбільше тематичне зібрання в Європі.

 Лікар-рентгенолог, завідувач відділенням променевої діагностики LISOD Микола Новіков став не лише слухачем, а й активним учасником заходу. «Цього року вийшло представляти результати нашої роботи на секції із гібридної візуалізації  ECR 2019. Вдячний усім за підтримку!» — поділився Микола Євгенович.

 Із кожним роком діагностичне обладнання все більше вдосконалюється, і цього разу на конгресі представлені новітні технічні розробки і результати останніх досліджень. Професіонали отримали чудову нагоду поділитися своїм надихаючим досвідом, почути конструктивні поради, обговорити складні питання. Ми пишаємося нашими колегами, які гідно представляють досвід Лікарні ізраїльської онкології LISOD на світовому рівні і впевнені в тому, що головні досягнення — ще попереду!

 

Інші новини