Допомога словом і ділом

Не лише вилікувати жінку, але й забезпечити їй хорошу якість життя — такого принципу дотримуються у Лікарні ізраїльської онкології LISOD. Тут роблять усе можливе, щоб після лікування пацієнтка могла жити повноцінно. Лікарі діють відповідно до міжнародних протоколів і застосовують сучасні ліки, проводять променеву терапію на лінійних прискорювачах та брахітерапію, а ще — надають перевагу органозберігаючим і малоінвазивним операціям. Деякі втручання, які виконують у LISOD, є унікальними. Приміром, це первісні лапароскопічні циторедуктивні операції при поширеному раку яєчників, які проводить онколог, хірург, заступник головного лікаря з хірургічної роботи Сергій Байдо.

 

Ділитися накопиченим досвідом — це теж важлива частина роботи наших спеціалістів. Адже що більше знань буде у лікарів країни, то ширші можливості вони матимуть для допомоги пацієнтам. Днями у Києві відбувся ІІІ Всеукраїнський форум із міжнародною участю «VAGINA, CERVIX, UTERUS: інфекція, запалення, неоплазія», у якому взяли участь і представники нашої лікарні.

Головні питання, що розглядалися на заході, — профілактика раку шийки матки, а також діагностика та лікування різних онкогінекологічних захворювань. Особлива увага була приділена нестандартним ситуаціям у діагностиці та лікуванні патологій шийки і тіла матки, вульво-вагінальних захворювань.

 Онкогінеколог, хірург, головний лікар LISOD, доктор медичних наук, професор Алла Вінницька та онкогінеколог Інна Субботіна представили досвід лікарні у використанні HPV-вакцин для профілактики рецидиву HSIL після ексцизійного лікування. Крім того, Алла Борисівна, яка також є першим віце-президентом ГО «Українська асоціація кольпоскопії та цервікальної патології», була модератором секції «Нестандартні ситуації в діагностиці та лікуванні передпухлинної та пухлинної патології тіла матки» і виступила з доповіддю «Принципи лікування раку ендометрію». А променевий терапевт LISOD, доцент кафедри радіології НМАПО ім.П. Шупика, кандидат медичних наук Марина Соколовська розповіла про променевий компонент у лікуванні раку ендометрія та окреслила особливості такої терапії. 

 Онкогінекологічне захворювання може виникнути у будь-якої жінки, і що старший вік — то вищий ризик. Та з року в рік у лікарів з’являється все більше можливостей для профілактики і успішного лікування таких хвороб. Звертайтеся до LISOD, щоб отримати якісне лікування, підібране консиліумом фахівців індивідуально для кожної пацієнтки.

 

Записатися на консультацію онкогінекологів та інших лікарів можна за телефонами:

0-800-500-110 — безкоштовно по Україні;

+38-044-277-8-277 — щодня з 8.00 до 20.00.

 

Інші новини