До уваги жінок! 24 лютого — відкрита лекція завідуючої відділенням променевої діагностики LISOD Дар'ї Вінницької

Робити все можливе, щоб інформувати людей, доносити до українців необхідні знання про онкологію — в цьому фахівці LISOD бачать свою соціальну місію. В Лікарні ізраїльської онкології впевнені — сьогодні грамотне володіння інформацією рятує життя.

Спільний освітній проект LISOD і компанії Преображаріум «Все, що вам потрібно знати, щоб не стати жертвою раку» стартує 24 лютого. Завідуюча відділенням променевої діагностики

лікар-радіолог Дар'я Вінницька прочитає лекцію про рак молочної залози. Запрошуємо до участі жінок різного віку.

Дар'я Вінницька розповість про фактори, які можуть стати причиною захворювання, про самообстеження молочних залоз (за і проти). Лікар підніме питання ранньої діагностики як застави успішного лікування, пояснить сенс сучасних методів досліджень.

Рак молочних залоз продовжує лідирувати серед жіночих онкологічних захворювань. Кожній жінці необхідно мати набір знань, щоб не стати жертвою хвороби, яка потенційно виліковна. В Ізраїлі завдяки якісній і своєчасній діагностиці, а також адекватному лікуванню, одужують 98% жінок. В Україні буде так само, якщо доносити до людей важливу і доступну медичну інформацію — стверджують лікарі LISOD. Саме погана орієнтованість у сучасних можливостях онкології на всіх етапах діагностики та лікування призводить до того, що пацієнтки запускають хворобу, пізно звертаються до фахівців.

Жінки повинні: знати — щоб попередити рак; знати — щоб виявити хворобу на ранній стадії, коли лікування буде успішним, швидким і менш дорогим, ніж при запущеній хворобі.

Початок лекції о 19:00. Адреса проведення: Київ, вул. Велика Васильківська (Червоноармійська), 5; Arena City — Grand Hall.

Участь безкоштовна, вхід вільний. Регістрація обов'язкова: http://bit.ly/20YVcwO

До уваги жінок! 24 лютого — відкрита лекція завідуючої відділенням променевої діагностики LISOD Дар'ї Вінницької,фотогалерея (2 фото)

Інші новини