Сучасне щадне хірургічне лікування нирок — Сергій Приндюк виступив на Конгресі Асоціації урологів України

У 2016 році Конгрес Асоціації урологів України зібрав провідних фахівців з усіх регіонів країни. Крім українських лікарів, у форумі взяли участь відомі спеціалісти з Туреччини, Іспанії, Чехії. У різних тематичних секціях були згруповані основні проблеми в області урології, обговорювалися актуальні питання повсякденної лікарської практики.

В рамках конгресу відбулася Європейська школа урологів, присвячена сучасному лікування раку сечового міхура; проводилось інтерактивне обговорення випадків захворювання. На пленарному засіданні «Онкологічні захворювання в урології» з доповіддю «Експериментально-клінічне обгрунтування лапароліфтінгу при оперативних втручаннях на нирці і верхніх сечовивідних шляхах» виступив хірург-уролог LISOD Сергій Приндюк.

Лікар висвітлив серйозні питання переваг методу лапароліфтінга при оперативних урологічних втручаннях: менший ступінь травматизації тканин; швидке відновлення організму; мало виражений больовий синдром; відсутність післяопераційних ускладнень; короткий період госпіталізації. Сергій Приндюк представив колегам досвід Лікарні ізраїльської онкології в області хірургічного лікування нирок і верхніх сечовивідних шляхів із застосуванням сучасних малотравматичних методів.

Щоб отримати інформацію про щадне хірургічне лікування нирок і верхніх сечовивідних шляхів та записатися на прийом, зв'яжіться з Інформаційним центром LISOD: 0-800-500-110 — безкоштовна лінія для дзвінків зі стаціонарних телефонів по Україні; 38 (044) 277-8-277 — щодня з 09:00 до 20:00.

Інші новини