Сучасне лікування раку яєчників — Алла Вінницька дає колегам правильний алгоритм дій

20 травня Вінниці, в лікарні ім. М. Пирогова, пройшла міжобласна конференція, присвячена лікуванню раку яєчників. У медичному форумі взяли участь понад 200 фахівців з Вінницької, Житомирської та Хмельницької областей: гінекологів, онкологів, хіміотерапевтів, радіологів, онкогінекологів. Спікерами конференції були провідні українські фахівці в області діагностики і лікування раку яєчників.

Одним з основних доповідачів виступила головний лікар LISOD професор Алла Вінницька. Досвідчений онкогінеколог дала слухачам правильний алгоритм лікування раку яєчників згідно зі світовими рекомендаціями. Зокрема, головний лікар Лікарні ізраїльської онкології зазначила, що при своєчасному зверненні пацієнта і правильному підході фахівців до лікування хворі мають шанс на повне одужання. Доповідь «Проблеми лікування раку яєчників. Де ми знаходимося і куди йдемо »викликала величезну зацікавленість колег і завершилася живою дискусією. Алла Вінницька відповіла на безліч запитань. Слухачів цікавила її думка з найрізноманітніших аспектів лікування раку яєчників.

Відомий лікар підкреслила важливий момент: «У той час, коли Міністерство охорони здоров'я України тільки декларує необхідність інтеграції державної і приватної медицини, LISOD і Вінницький обласний клінічний онкодиспансер давно і успішно співпрацюють».

Інші новини