Спеціальний гість LISOD — лікар із Ізраїлю


Лікарі LISOD мають унікальну можливість регулярно слухати лекції провідних світових експертів. Постійне навчання і освіта допомагає нашим лікарям завжди бути в курсі тенденцій і новин зі світу онкології, вдосконалюватися і впроваджувати в практику нові і більш ефективні методи і препарати для лікування пухлин.

Нині ми очікуємо приїзду спеціального гостя з Ізраїлю — фахівця в області ортопедичної і спінальної хірургії, доктора Ліора Мерома. Тема його лекції буде дуже нестандартною і актуальною. Відомо, що у пацієнтів з онкологічними діагнозами часто виникають метастатичні ураження кісток скелета. Ліор Мером розповість, зокрема, як ефективно і правильно допомогти людям у подібних ситуаціях.

Лекція відбудеться 20 липня, і лікарі LISOD вже з нетерпінням чекають зустрічі з гостем.

 

Хто наш лектор?

Доктор Мером — один із провідних спінальних хірургів Ізраїлю, що спеціалізується на проведенні хірургічних операцій на хребті, у тому числі малоінвазивних.

Він викладає на різних курсах медичних факультетів країни. Читає лекції з ортопедичної хірургії і травм спини в Школі медсестер (Хайфа, Ізраїль), для студентів-медиків відділення ортопедичної хірургії Медичного центру Рамбам (Хайфа, Ізраїль), у Професійної школі трудотерапії (Хайфській університет, Ізраїль) тощо. Також він лектор в Організації з навчання травматології для зарубіжних лікарів.

Доктор бере участь у міжнародних конференціях щодо проблем хребта, займається активною дослідницькою діяльністю, він автор численних публікацій у медичних виданнях. Член ізраїльської медичної асоціації (з 1997 р.), Ізраїльського товариства захворювань хребта (з 2004 р.), Ізраїльського ортопедичного товариства (з 2005 р.).

Які методики доктор використовує у своїй практиці?

Із 2007 року Ліор Мером — клінічний керівник відділення хірургії хребта в медичному центрі Рамбам (Хайфа, Ізраїль). Відділення пропонує пацієнтам широкий перелік сучасних терапевтичних та хірургічних заходів із лікування захворювань хребта. Тут на високому рівні проводяться видалення і заміна хребців, імплантація штучних дисків у шийний і поперековий відділи хребта та ін. Усі операції — мінімально інвазивні, проводяться через невеликі розрізи шкіри, це знижує травматичність операції і прискорює процес одужання і повернення до звичайного життя.

Інші новини