Семінар в Куфштайні — фахівці LISOD відвідали підприємства компанії Anita care з виробництва протезів грудей і компресійної білизни

Реабілітація під час лікування і після його закінчення — важлива складова всього медичного процесу в LISOD. Для жінок, які перенесли операцію на молочних залозах, відновний період набуває особливого значення. Щоб пацієнтки почувалися комфортно, в лікарні кожну жінку забезпечують післяопераційною компресійною білизною. Професіонали підбирають первинний текстильний зовнішній протез.

Сьогодні світовий лідер з виробництва протезів молочної залози і функціональної жіночої білизни — німецька компанія Anita care. На запрошення компанії фахівець з фізичної реабілітації Наталія Рибак і старша медсестра Катерина Зленко взяли участь у професійному семінарі. Захід проходив у австрійському місті Куфштайні 1- 2 березня. Програма семінару включала навчання підбору компресії, лекції про профілактику лімфостазу, екскурсії на підприємства з виробництва протезів та спеціальної компресійної білизни для пацієнток, які перенесли РМЗ. Такі підприємства діють у містах Куфштайн (Австрія) і Бранненбург (Німеччина).

«Семінар був дуже плідним. Для наших пацієнток важливо, що ми побачили виробництво "зсередини". Адже кожен протез — це копітка ручна робота, в якій беруть участь дизайнери, оператори верстатів і інші співробітники компанії. Кожен екземпляр обрізають, миють і переглядають, виключаючи будь-яке пошкодження. Кожен бюстгальтер розкроюють вручну, перевіряють на відповідність стандартам якості. Ми тепер точно знаємо, що жінки будуть відчувати себе впевнено із правильно підібраними протезами, функціональною і красивою білизною», — ділиться враженнями Катерина Зленко.

Семінар в Куфштайні — фахівці LISOD відвідали підприємства компанії Anita care з виробництва протезів грудей і компресійної білизни,фотогалерея (5 фото)

Інші новини