Брахітерапія при раку стравоходу — результативне, щадне лікування

В LISOD використовується ефективна методика лікування раку стравоходу — брахітерапія. Це високотехнологічний спосіб радіотерапії, при якому джерело випромінювання розташовується безпосередньо в області пухлини. Метод діє цілеспрямовано і точно, дозволяє радикально, без важких побічних явищ, пролікувати пацієнтів із урахуванням підведення максимально можливої дози при мінімальному впливі на здорові тканини і органи.

Брахітерапія стравоходу застосовується:

  • при радикальному лікуванні раку стравоходу;
  • при рецидиві після операції;
  • як паліативне лікування.

Залежно від конкретного випадку, метод використовується як самостійний або в комбінації з дистанційною променевою терапією. Брахітерапію стравоходу проводять на сучасній апаратурі під ендоскопічним контролем і абсолютно безболісно для пацієнта. Застосовується «мала» анестезія — короткий медикаментозний сон. Фахівці розробляють індивідуальний план на кожен сеанс для кожного пацієнта. Процедуру виконує досвідчений медперсонал під наглядом лікаря-радіолога.

Лікування не вимагає госпіталізації, проводиться амбулаторно, сеанс триває близько години. Пацієнти отримують ще одну важливу перевагу — істотне зменшення тривалості курсу лікування в порівнянні з дистанційною променевою терапією: менше число необхідних процедур, значно менше інтервали між ними. Як правило, пацієнти легше переносять цей вид радіотерапії.

Щоб отримати інформацію про лікування раку стравоходу методом брахітерапії і записатися на прийом, зв'яжіться з Інформаційним центром LISOD: 0-800-500-110 — безкоштовна лінія для дзвінків зі стаціонарних телефонів по Україні; 38 (044) 520-94-00 — щодня з 09:00 до 20:00.

Інші новини