Більше 80 питань на онлайн-консультації! Як пройшов 9-й випуск проекту «LISOD-онлайн» — у деталях

25 листопада в прес-центрі інформагентства «Українські новини» пройшла дев'ята онлайн-консультація фахівців Лікарні ізраїльської онкології.

Вперше разом з клінічним онкологом Андрієм Сауловим в онлайн-консультації брав участь провідний хірург-уролог, онколог Сергій Приндюк.

Чому ми проводимо прямі трансляції за участю онкологів LISOD? У чому сенс онлайн-консультацій?

Такі консультації проводяться для того, щоб ви могли в прямому ефірі, абсолютно анонімно, проконсультуватися зі спеціалістами, які мають величезний досвід лікування різних видів раку і доброякісних захворювань. Сотні людей з різних міст України та інших країн вже скористалися такою можливістю.

За вашим відгуками ми бачимо, що наші онкологи допомогли багатьом людям визначитися, що робити, якщо лікування не дає результатів, що означають тривожні симптоми, які обстеження потрібно пройти, щоб уточнити діагноз.

Крім того, під час ефіру фахівці відповідають на всі питання, пов'язані з реабілітацією, правильним харчуванням, фізичним навантаженням під час і після лікування, пояснюють, як боротися з побічними явищами хіміотерапії або радіотерапії. Лікарі розповідають про нові методи для лікування конкретного захворювання, про яке запитує пацієнт або його близькі.

25 листопада основними темами прямого ефіру стали клінічна онкологія і урологія.

Андрій Саулов відповів на питання, що стосуються діагностики, лікування і профілактики різних видів раку (молочної залози, кишечника, печінки, підшлункової залози та ін.), Розповів про сучасні методи, які застосовують в LISOD, про обстеження, які необхідні на різних етапах лікування і після його закінчення.

Сергій Приндюк приділив час для роз'яснення симптоматики захворювань, основних методів діагностики, видів терапевтичного та хірургічного лікування. Досвідчений лікар допоміг людям розібратися з проблемами урологічних хвороб, таких як доброякісні утворення нирок, гіперплазія передміхурової залози, цистит, варикоцелє, простатит, орхоепідіміт, уретрит, водянка, кісти яєчка. Хірург-уролог пояснив, з чим можуть бути пов'язані порушення сечовипускання і які дослідження потрібно зробити. Лікар розповів, при яких захворюваннях необхідна операція, а при яких досить консервативного лікування (прийому ліків, ін'єкцій та ін. процедур).

Нам пише Наталія Козирєва: «Спасибі вам велике за консультацію. Одного разу ви вже допомогли мені. Я сподіваюся, що в цей раз з вашою допомогою я знову прийму правильне рішення».

Ваше правильне рішення — це і є головна мета наших трансляцій у прямому ефірі. Ми будемо продовжувати консультації, щоб ви говорили з онкологами онлайн, щоб ви не намагалися знайти відповідь на непрофесійних форумах в інтернеті.

Ви можете ознайомитися з повним відео консультації, воно є за посиланням: https://youtu.be/4On4cLv-t58

На ваші нові питання ми з радістю відповімо під час наступного прямого ефіру за участю наших онкологів.

Щоб дізнатися про наступну онлайн-консультацію, стежте за анонсами на сайті лікарні і на нашій сторінці в Facebook.

Щоб записатися на прийом в LISOD, зверніться за безкоштовним телефоном 0-800-500-110. Консультанти вас докладно поінформують і запишуть на прийом до фахівця.

Інші новини