Безперечний успіх ізраїльської медицини в Україні — результати LISOD відображаються в Канцер-Реєстрі

Національний Канцер-Реєстр — один з найважливіших інформативних документів для лікарів-онкологів. У ньому містяться відомості про кожний випадок злоякісного захворювання, про його перебігу і методи лікування.

Саме на основі цих відомостей проводяться повноцінні статистичні, клінічні і епідеміологічні дослідження. Завдяки аналізу даних оцінюються фактори ризику розвитку раку, результативність методів діагностики і лікування.

Відомості до Канцер-Реєстру подають в обов'язковому порядку всі державні онкологічні центри країни, а з 2008 року Лікарня ізраїльської онкології також підключилася до цього процесу. Сьогодні результати лікування пацієнтів LISOD відображаються в Канцер-Реєстрі нарівні з результатами всіх онкологічних диспансерів обласного підпорядкування. Це радісний факт і справжнє визнання успіху ізраїльської медицини в Україні: LISOD повністю інтегрована в систему надання спеціалізованої онкологічної допомоги в нашій країні — єдина з усіх приватних лікарень, що займаються лікуванням різних видів раку.

Інші новини