Безпека пацієнта – понад усе!

Українці  з полегшенням зітхнули – нарешті всі дочекалася послаблення деяких карантинних заходів. Але це не стосується медичних закладів – тепер  вони мають з подвійною силою слідкувати за дотриманням  суворого санітарно-протиепідемічного режиму. Адже від цього залежить  здоров’я  та життя і пацієнтів, і самих медиків.

Лікарня ізраїльської онкології  LISOD не лише дотримується міжнародних протоколів у лікуванні раку, а й слідує всім  санітарно-протиепідемічним заходам, які наразі діють у передових лікарнях Європи та Ізраїлю.  В нашій Лікарні проводиться  комплекс організаційних, санітарно-профілактичних, гігієнічних та протиепідемічних заходів. Усі приміщення  до початку або після закінчення роботи підлягають ретельній дезінфекції, місця загального користування і поверхні, до яких торкаються руками, обробляються антисептиками протягом робочого дня.  При дезінфекції  застосовуються лише ті антисептики й у тій концентрації, що рекомендуються МОЗ України. Суворо контролюється стан здоров’я пацієнтів і фахівців закладу.

Наслідки будь-яких епідемій залежать від грамотної реакції на них, від свідомості громадян, а також від рівня надання медичної допомоги закладом. Тому з упевненістю можемо стверджувати, що для  пацієнтів LISOD безпосередньої загрози зараження коронавірусною інфекцією  у лікарні немає! Безпека кожного пацієнта і співробітника для нас – на першому місці!

Безпека пацієнта – понад усе!,фотогалерея (5 фото)

Інші новини