Без болю, без ускладнень, без розрізів — малотравматична хірургія

lisod-laparoskopiaСучасні технології дозволяють провести об'ємні онкологічні операції з мінімальною травмою органів і тканин пацієнта. За допомогою щадного лапароскопічного методу в LISOD виконують абсолютну більшість хірургічних втручань: в черевній порожнині — до 99%; в грудній — до 70%. Це унікальний досвід. Операційну бригаду в Лікарні ізраїльської онкології очолює відомий європейський хірург Сергій Байдо. Як експерт доктор проводить майстер-класи і в Україні, і за кордоном.

Не є секретом, що до сих пір у багатьох медичних установах операції виконують шляхом важкого травматичного доступу з перетином великого масиву покривних тканин, м'язів, сухожиль, а іноді і одного-двох ребер (при втручаннях на грудній клітці). В Лікарні ізраїльської онкології зовсім інший підхід до хірургії. Наша мета — позбавити пацієнта від болю і страждань, зменшити травму і при цьому провести весь необхідний операційний обсяг. Адже найчастіше страждає хворий саме через травму доступу. З нею пов'язані і біль, і тривала госпіталізація, і післяопераційні ускладнення, і довгий постільний режим. Лапароскопічний метод всі ці негативні явища зводить до мінімуму.

Одним з основних переваг методу є невелика тривалість постільного режиму. Це дуже важливо, тому що при багатоденному вимушеному перебуванні в ліжку у пацієнта підвищується ризик розвитку пневмонії. Госпітальні пневмонії важкі — дуже сильною повинна бути інфекція, яка потрапила в легені пацієнта, щоб вижити в умовах стерильності. Якщо молода людина просто проведе в лікарні більше часу, то людину похилого віку пневмонія може вбити. Таким чином, для літніх і ослаблених пацієнтів практично немає альтернативи лапароскопії. Сьогодні найскладніші хірургічні втручання, виконані за допомогою малоінвазивної щадної методики, — не ексклюзив, а стандарт для Лікарні ізраїльської онкології.

В LISOD проводять лапароскопічні операції при гінекологічному раку, раку шлунка, печінки, нирок, стравоходу, передміхурової залози, сечового міхура, щитовидної залози, кишечника, жовчного міхура, підшлункової залози. Крім того, за допомогою малоінвазивної методики виконують ряд неонкологічних операцій: при грижах і рефлюксній хворобі, захворюваннях жовчного міхура і нирок, непухлинних процесах шлунка, ожирінні (весь спектр існуючого сьогодні хірургічного лікування), гінекологічних захворюваннях (у тому числі, успішно лікують безпліддя).

Щоб отримати інформацію про хірургічне лікування і записатися на прийом, зв'яжіться з Інформаційним центром LISOD: 0-800-500-110 — безкоштовна лінія для дзвінків зі стаціонарних телефонів по Україні; 38 (044) 277-8-277 — щодня з 09:00 до 20:00.

Інші новини