Андрій Жигулін: «Конференція в Яремче показала, що сьогодні у молодих колег є бажання змінюватися самим і змінювати українську медицину»

Хірургічний досвід LISOD не повинен бути унікальним, його необхідно тиражувати — впевнені фахівці Лікарні ізраїльської онкології. Саме з цією метою провідні лікарі беруть участь як у міжнародних, так і в українських медичних форумах.

У лютому учасниками науково-практичної конференції «Роль хірургії в комплексному лікуванні онкологічних захворювань» стали завідувач Центром сучасної мамології Андрій Жигулін і хірург Дмитро Голуб. Конференція проходила в прикарпатському Яремче і зібрала професіоналів з різних регіонів України. Протягом двох днів працювали секції абдомінальної та торакальної хірургії, урології, онкогінекології, мамології. Також відбулося засідання Асоціації українських онкологів.

Досвід LISOD Андрій Жигулін і Дмитро Голуб представили колегам на секціях абдомінальної хірургії, онкогінекології та мамології. Питань було багато. «Цікавість викликана тим, що технології і методи, які ми використовуємо, поки, на жаль, або унікальні для нашої країни, або дуже мало поширені», — поділився враженнями Андрій Жигулін. Завідувач Центром сучасної мамології зазначив, що дружня тепла атмосфера конференції, нові враження, нові контакти сприятимуть подальшій співпраці між фахівцями з різних міст, обміну знаннями, що так необхідно сьогодні, в першу чергу, пацієнтам.

«Найголовніше, що сьогодні у багатьох молодих моїх колег є гостре бажання змінюватися самим і змінювати українську медицину, розвиватися, набувати нового досвіду», — підкреслив Андрій Жигулін.

Андрій Жигулін: «Конференція в Яремче показала, що сьогодні у молодих колег є бажання змінюватися самим і змінювати українську медицину»,фотогалерея (3 фото)

Інші новини