Спеціальна пропозиція — «друга думка»!

Лікарня ізраїльської онкології LISOD оголошує місячну програму екстреного консультування пацієнтів, які сумніваються в поставленому діагнозі або призначених методах лікування.

Рак не прощає зволікань. Виключення помилки в постановці діагнозу або в плані лікування — додатковий шанс вилікуватися при онкологічному захворюванні. Друга думка — це оперативна консультація, на якій ви отримаєте або ще одна думку досвідченого онколога, або підтвердження, що вам пропонують правильне лікування відповідно до сучасних клінічних протоколів.

Друга думка в лікарні LISOD — це консультація ізраїльського клінічного онколога, що само по собі вже унікальна пропозиція для України. Адже в онкоцентрі вас часто зустрічають хіміотерапевти або радіотерапевти, або хірурги. А отримати правильний діагноз і план лікування, згідно з європейськими протоколами, ви можете тільки у клінічних онкологів, які мають колосальний досвід і враховують індивідуальні особливості кожного пацієнта. У період новорічних свят лікарня LISOD йде назустріч людям, які опинилися перед складним вибором — «у кого, а головне як лікувати рак?» — і робить спеціальну цінову пропозицію.

Звернувшись до лікарні в період з 19 грудня 2016 року по 15 січня 2017 року ви отримаєте 20% знижку на консультацію ізраїльського клінічного онколога. Також у вартість консультації входить безкоштовна повторна консультація з отриманням комплексного плану лікування — за підсумками діагностики та мультидисциплінарного консиліуму. При необхідності ми проведемо вам діагностику з використанням високоточного обладнання.

«Друга, а іноді і третя думка, в онкології життєво важлива. Ми не розповідаємо пацієнтам, що їм потрібно робити. З пацієнтами та їхніми родичами ми розмовляємо, пропонуючи опції лікування на підставі наших знань. А пацієнт і його сім'я повинні вибрати», — говорить клінічний онколог LISOD Цві Бернштейн.

Програма поширюється як на особистий прийом пацієнта, так і на консультацію за документами і віддалену скайп-консультацію.

Зверніться до наших консультантів інформаційної служби: 0- (800) 500-110 (безкоштовна лінія з мобільних і стаціонарних телефонів по Україні) або за номером +38 (044) 277-8-277 — щодня з 09:00 до 22:30.

І пам'ятайте: ще одна оцінка ефективності призначень в онкології — це ваш додатковий шанс!

Інші новини