18 листопада! Головний лікар Алла Вінницька розповість колегам, як в LISOD лікують рак шийки матки

Рак шийки матки — одне з найнебезпечніших злоякісних утворень у жінок. Пухлину часто виявляють вже у поширеній формі. У більшості випадків діагностують захворювання у жінок молодого віку. Вчені та лікарі всього світу багато років працювали над кращими методами ведення пацієнток з РШМ, і сьогодні можна говорити про справжній прорив у лікуванні цієї хвороби.

18 листопада в Києві пройде науково-практичний семінар, який так і називається: «Рак шийки матки — прорив в лікуванні». Спікером виступить головний лікар Лікарні ізраїльської онкології професор Алла Вінницька із доповіддю «Як ми лікуємо рак шийки матки».

Досвідчений онкогінеколог розповість колегам про сучасні тенденції в лікуванні раку шийки матки, проведе системний огляд принципів вибору терапії: хірургічні аспекти, дефінітивниа променева терапія, післяопераційна променева терапія (дистанційна і брахітерапія) і показання до неї. Професор Вінницька підніме в доповіді і такі важливі питання, як показання до хіміотерапії — в яких випадках потрібна хіміотерапія і чи повинна вона поєднуватися з таргетною терапією при поширеному раку шийки матки.

Місце проведення семінару: конференц-зал готелю «Опера».

Інші новини