До Всеукраїнського дня боротьби з раком грудей! УЗД молочних залоз і мамографія — діють спеціальні умови

Жовтень — традиційно всесвітній місяць боротьби проти раку молочних залоз. Цей вид раку продовжує лідирувати серед жіночих онкологічних захворювань.

У світі щорічно реєструють близько мільйона нових випадків. Захворюваність зростає і в Україні. Однак є і хороша новина  скорочення смертності. Причини такої тенденції — раннє виявлення хвороби і вдосконалення методів лікування.

За даними Інституту раку США, 98% жінок видужують при виявленні онкології молочних залоз в початковій стадії.

Необхідно знати! Рак грудей не проявляє симптомів на ранньому етапі. Жінка може вважати себе абсолютно здоровою, а хвороба в цей час буде розвиватися. Тільки регулярні обстеження (скринінг молочних залоз) можуть підтвердити відсутність онкології або виявити пухлину в початковій формі.

До Всеукраїнського дня боротьби з раком молочних залоз — в Лікарні ізраїльської онкології діють спеціальні умови обстежень для жінок.

З 15.10.2015 по 15.11.2015:

  • УЗД молочних залоз із висновком лікаря-радіолога — 661 грн. (знижка — 50%);
  • мамографія з висновком лікаря-радіолога — 925 грн. (знижка — 30%).

Нагадуємо: УЗД — від 18 до 35 років; мамографія — від 36 років і старше; при наявності близьких родичів, що хворіли на рак грудей, мамографія — з 30 років.

Важливо. Кількість обстежень за спеціальними умовами обмежена.

Щоб отримати інформацію про обстеження за спеціальними умовами та записатися на прийом, зв'яжіться з Інформаційним центром LISOD: 0-800-500-110 — безкоштовна лінія для дзвінків зі стаціонарних телефонів по Україні; 38 (044) 520-94-00 — щоденно з 09:00 до 20:00.

Інші новини