Мультидисциплінарна онкологічна конференція, 30 жовтня, Київ — запрошуємо фахівців взяти участь

Щорічна онкологічна конференція відбудеться 30 жовтня 2015 року в Києві в готелі Хілтон. Організатор заходу — Лікарня ізраїльської онкології LISOD.

splash38686-Медичний форум буде присвячений трьом найважливішим темам: рак передміхурової залози, рак голови і шиї, таргетная терапія та імунотерапія раку. Девіз конференції: «Знання — це єдиний скарб, який збільшується, якщо їм ділитися». Мета майбутнього заходу — донести до широкої медичної громадськості України інформацію про останні досягнення в боротьбі з такими захворюваннями, як рак передміхурової залози, рак голови і шиї, рак грудей і рак шлунково-кишкового тракту.

Спікерами виступлять визнані у світі експерти: професор Мішель Болла, Гренобль, Франція (рак передміхурової залози, «батько» комбінованої гормональної терапії і сучасної променевої терапії раку передміхурової залози); професор Вінсент Грегуар, Брюссель, Бельгія (рак голови і шиї, «батько» сучасної комбінованої терапії та інтеграції біології та передових технологій), професор Ідо Вольф, Тель-Авів, Ізраїль (рак молочної залози і шлунково-кишковий рак, «батько» молекули Klotho). Доповідачі представлять останні результати клінічних випробувань при раку передміхурової залози і раку голови і шиї, нове в сучасних методах променевої терапії і в лікуванні раку із застосуванням таргетної терапії та імунотерапії.

Україна сьогодні стикається з економічними і політичними проблемами, які ускладнюють впровадження новітніх розробок у лікуванні раку. Тому проведення такої конференції для фахівців має найважливіше значення. Просвітницька робота приведе до поліпшення якості догляду за пацієнтами, підвищенню рівня променевої та комбінованої терапії.

Інші новини